Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] With older cousins...
RobertSoul
29-03-2011, 15:35
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img263.imageshack.us/img263/6420/dsc2792n.jpg)
Vavamaka
29-03-2011, 15:55
Zdjęcie z tego co widzę zrobiłeś d90, a niestety wygląda jak z komórki. Chyba obróbka zawiniła, bo nie wierzę, że prosto z puszki zdjęcie wyglądało tak... nieciekawie. Domyślam się, że tytuł odnosi się do tego małego iglaczka rosnącego pomiędzy starszymi drzewami, ale tak jak napisałem, domyślam, bo na pierwszy rzut oka tego małego tam nie widać.
RobertSoul
29-03-2011, 16:09
Zdjęcie z tego co widzę zrobiłeś d90, a niestety wygląda jak z komórki. Chyba obróbka zawiniła, bo nie wierzę, że prosto z puszki zdjęcie wyglądało tak... nieciekawie. Domyślam się, że tytuł odnosi się do tego małego iglaczka rosnącego pomiędzy starszymi drzewami, ale tak jak napisałem, domyślam, bo na pierwszy rzut oka tego małego tam nie widać.
dokładnie tak... ok obórbka poszła w las :)
dzięki ;)
szymon708
29-03-2011, 16:14
Tragedia. Nie rozumiem tutaj ustawienia wartości czasu i przysłony. Chyba konwersja poszła w las. Zmniejszałeś to w paincie ?
RobertSoul
29-03-2011, 16:16
Tragedia. Nie rozumiem tutaj ustawienia wartości czasu i przysłony. Chyba konwersja poszła w las. Zmniejszałeś to w paincie ?
nie w paincie nie.... okej wszystko poszło w las :D
znowu nie poszło.. trudno ....
Raczej w panice...:lol:
Vavamaka
29-03-2011, 16:30
@RobertSoul: Nic się nie łam. Masz dobry aparat, wiec pora ruszyć do sklepu po książkę na temat poprawnej ekspozycji i kompozycji- będzie dużo lepiej.
RobertSoul
29-03-2011, 16:33
@RobertSoul: Nic się nie łam. Masz dobry aparat, wiec pora ruszyć do sklepu po książkę na temat poprawnej ekspozycji i kompozycji- będzie dużo lepiej.
hehe ja sie nie lamie :D
stoja 2 ksiazki na polce nade mna ;)
wiec juz cos przeczytalem... lecz jestem takim typem, ze jak ktos mi nie pokaze tego na oczy to ja nie zalapie :) chocbym czytal dziesiatki ksiazek to w praktyce to chyba nic mi nie da :D
az wstyd sie przyznawac do tego :o