PDA

Zobacz pełną wersję : Lampa do plenerów, budżetowa...

waslucas
29-03-2011, 00:54
Witam,
Musze kupić lampę do plenerów, na początek jedną.
Lampa będzie służyła do doświetlania samochodów, raczej w ciemniejszych miejscach typu garaże, uliczki.
Będzie to moja pierwsza dodatkowa lampa, więc na niej będę się uczył, dlatego tez nie chciałbym żeby była strasznie droga. W granicy tysiąca złotych da się kupić coś porządnego ?
Musi mieć możliwość zasilania akumulatorowego, bo na parkingach niestety ciężko o gniazdko z prądem.

Myślałem o lampie Quantuum R+300 Dual Power.
Cena niezła, brak pilota przy zasilaniu z akumulatora mogę przeżyć. Warto wydać na nią 1k pln ?
czy może da się kupić coś lepszego w podobnej cenie ?

AdamoN
29-03-2011, 08:50
To chyba nie ten dział :razz:

waslucas
29-03-2011, 09:02
Rzeczywiście. Na początku mi się wydawało, ze ten będzie odpowiedni, ale masz rację.
Dlatego proszę moderatora o przeniesienie tematu, albo usunięcie tego, żebym nie robił syfu i nie pisał tego samego w dwóch działach (bo ja chyba nie mam takich uprawnień)

Sapphiron
29-03-2011, 09:06
jeśli już brać Dual Power to tylko 600ws... cena 300zł więcej a mocy dwa razy więcej także rachunek jest prosty...

coroner
29-03-2011, 16:41
R+600 Ws. Wiele nie dołożysz. a i przy waleniu pod słońce się sprawdzi.

pitupitu
30-03-2011, 22:34
Quantuum to dobry wybór, też bym postawiła na większą moc. Przecież zawsze możesz ją zmniejszyć. Lepiej dołożyć trochę pieniążków i zainwestować w sprzęt bardziej uniwersalny, takie jest moje zdanie. Bardzo dobrą opcją jest pomysł mojego poprzednika z tą 600ws.