Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Delikatność
Quakerek
20-03-2011, 15:09
Zapraszam
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img705.imageshack.us/img705/3371/dsc55281nw.jpg)
Pozdrawiam
Fajne, miękkie, pastelowe - więc jest delikatność. Podoba się. Wrażenie leciutkiego przechyłu w prawo mam.
Mnie się podoba, pomysł,wykonanie i podanie,
Przyjemne w odbiorze zdjęcie.
Fajnie współgra ta miękkość dalekich planów z dość "ostrym" dołem.
Kadr ciekawie skomponowany, jednak moim zdaniem warto by było przyciąć troszkę lewej strony.
Tak powiedzmy z pół centymetra, aby ta pozostałość drzewa nie denerwowała i zarazem można lekko nieba proporcjonalnie uszczknąć.
Co do prawej strony, to kadr sprawia wrażenie niedomkniętego, ale cóż począć. W takich miejscach nie jest to sprawą łatwą ;).
Całościowo dobra fota :).
Piotrek 77
20-03-2011, 20:11
swietne. Ładne pastelowe kolory. Pieknie pokazany pierwszy plan
Przyjemny kadr, podoba się :)
ck_dezerter
20-03-2011, 21:01
Za przedmówcami - bardzo przyjemne i ma klimat!
Fidosanok
20-03-2011, 21:10
Super! Prawie impresjonizm ;)
Quakerek
20-03-2011, 21:51
Dziękuje za komentarze
Fajnie współgra ta miękkość dalekich planów z dość "ostrym" dołem.
Kadr ciekawie skomponowany, jednak moim zdaniem warto by było przyciąć troszkę lewej strony.
Tak powiedzmy z pół centymetra, aby ta pozostałość drzewa nie denerwowała i zarazem można lekko nieba proporcjonalnie uszczknąć.
Co do prawej strony, to kadr sprawia wrażenie niedomkniętego, ale cóż począć. W takich miejscach nie jest to sprawą łatwą ;).
Całościowo dobra fota :).
Co do przycięcia lewej strony to tak, teraz dochodzę do wniosku, że faktycznie ucięcie lekko lewej strony miało by tu sens, next time :)
pitupitu
20-03-2011, 22:17
Śliczne ujęcie... Tytuł trafia w sedno.. zdjęcie jest niesamowicie delikatne. Piękny przemyślany kadr, kompozycja. Bardzo mi się podoba kolorystyka nieba- rewelacja. Lód na kamieniach wygląda niesamowicie, patrząc na to zdjęcie ma się wrażenie że się tam stoi ;)
maniak666
20-03-2011, 23:56
Oj pieknie tu.
Karbulot
21-03-2011, 09:31
Fajna fota. Podobają mi się Twoje prace Quakerek, pastelowe barwy i kadry tonące w delikatnej mgle :) .
Ładny z klimatem kadr.Pozdrawiam
Przyjemnie się to prezentuje :-)
Quakerek
21-03-2011, 22:09
Fajnie, że moja praca Wam się podoba,
Śliczne ujęcie... Tytuł trafia w sedno.. zdjęcie jest niesamowicie delikatne. Piękny przemyślany kadr, kompozycja. Bardzo mi się podoba kolorystyka nieba- rewelacja. Lód na kamieniach wygląda niesamowicie, patrząc na to zdjęcie ma się wrażenie że się tam stoi ;)
Miło, że zdjęcie wzbudza takie pozytywne emocje i tak się podoba, fajnie :)
Fajna fota. Podobają mi się Twoje prace Quakerek, pastelowe barwy i kadry tonące w delikatnej mgle :) .
Ostatnio polubiłem wcześnie wstawać :) Dzięki