Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Chmielna/Żytnia
pastwisko
19-03-2011, 21:23
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img852.imageshack.us/img852/4278/003rs.jpg)
pastwisko
19-03-2011, 21:32
Nie chce dostać bana więc nie odpiszę ;)
Zapytam może raczej - no i co z czym?
no i co?
No i świetnie. Jest dobre światło, dobry kadr.
Masz oko do tych pudełek, Drogi pastwisko. :)
no wiem stary że Cię wkurzyłem i już mnie nie lubisz ale to zdjęcie jest żadne. Zdjęcie na ulicy przerobione na czarnobiałe i jeszcze trochę krzywe. Pisząc "no i co" pytam jaką emocje czy wewnętrzny stan autora tu chciałeś pokazać. Jeśli nie to to jaki walor typowo "wyglądowy" miejsca tutaj prezentujesz. Słowem, co chcesz przekazać lub zrobić tym zdjęciem... i tylko nie mów, że g. :D
pastwisko
19-03-2011, 21:42
No i świetnie. Jest dobre światło, dobry kadr.
Masz oko do tych pudełek, Drogi pastwisko. :)
Mnie się trochę inna odpowiedź na takie pytanie na klawiaturę ciśnie :)
Mnie się trochę inna odpowiedź na takie pytanie na klawiaturę ciśnie :)
Domyślam się. ;)
Ale faktycznie, przerabianie do c/b opanowałeś do perfekcji. ;)
pastwisko
19-03-2011, 21:48
no wiem stary że Cię wkurzyłem i już mnie nie lubisz ale to zdjęcie jest żadne. Zdjęcie na ulicy przerobione na czarnobiałe i jeszcze trochę krzywe. Pisząc "no i co" pytam jaką emocje czy wewnętrzny stan autora tu chciałeś pokazać. Jeśli nie to to jaki walor typowo "wyglądowy" miejsca tutaj prezentujesz. Słowem, co chcesz przekazać lub zrobić tym zdjęciem... i tylko nie mów, że g. :D
Dlaczego uważasz że mnie wkurzyłeś i cię nie lubię? Jak mam być szczery to nie wiem jaki stan ducha czy emocję miałbym przedstawiać w zdjeciu z tej kategorii. Myslę ze hasło architektura/dokument cię naprowadzi. Natomiast zdjecie jest czarnobiałe od urodzenia.
zdjecie jest czarnobiałe od urodzenia.
:lol:
Niech i tak będzie. Dla mnie nudy na pudy i tak ale przynajmniej rozbujałem Ci komentarze.
...Zdjęcie na ulicy przerobione na czarnobiałe i jeszcze trochę krzywe...
Uhmmm... a mógłbyś tę swą wiedzę czymś umotywować?
EDYTA:
Już padły lekkie wyjaśnienia - to dopiszę, że czasami wciąż wkurzają mnie niektóre komentarze.