Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] AutoFotoRadar
http://wpk.eltrakon.pl/L1008995%20AutoFotoRadar.jpg
źródło (http://wpk.eltrakon.pl/L1008995%20AutoFotoRadar.jpg)
maniak666
18-03-2011, 00:55
Hmmm-materiał na nowy avatarek?:lol:
Ten motyw już u Ciebie był..no ale przypominam na wypadek gdybyś ty nie pamiętam-żebyś o nim nie zapomniał...ale napewno pamiętasz :-
No i myślę że bez wpkx'a i jego mesia to byłby świetny klimat.
Ten motyw już u Ciebie był..no ale przypominam na wypadek gdybyś ty nie pamiętam-żebyś o nim nie zapomniał...ale napewno pamiętasz :-
No i myślę że bez wpkx'a i jego mesia to byłby świetny klimat.
Grzesiek, być może powtórzę wg Twojej sugestii... ;)
<| MICHAŁ |>
18-03-2011, 08:45
ucieta lewa stopa... do poprawy
ucieta lewa stopa... do poprawy
Nie znasz się na odbiciach lustrzanych - do szkoły! ;)
Jak zwykle fajny pomysł, a gdyby w lustrze nie było odbicia autora to byłoby kolejne dobre zdjęcie.
Ach, ta moja kobieca próżność... ;)
Dopowiem - dobre zdjęcie krajobrazowe ;)
Sendilkelm
18-03-2011, 11:38
Te krzaki w PG całkowicie psują odbiór zdjęcia.
ranbir kapoor
21-03-2011, 14:40
eleganckie brazowe sztruksy, dobrze dopasowana czarna kurtka - ja bym to dal do glamour
A ja bym to wrzucil do motoryzacji, niezla furmanka.
jackrabbit
21-03-2011, 17:11
a ja bym go zbanowal razem z ubotem ;)
Że niby też niemiecki co? Ja te krzaki widzę jako poetycką aluzję, że autor wiedzie nas w maliny
eleganckie brazowe sztruksy, dobrze dopasowana czarna kurtka - ja bym to dal do glamour
"- O Jezu! Taki gość w boru! Oczom nie wierzę! Czym my tu Waszą Miłość przyjmiemy? Żeby my się spodziewali, żeby my wiedzieli...
Dla Boga! Taki gość, taki gość..."
A ja bym to wrzucil do motoryzacji, niezla furmanka.
a ja bym go zbanowal razem z ubotem ;)
Kolegę Diogenesa z UBootem? Że niby za łódek fotografowanie i cum stemplowanie? Okrutnyś Waść. Tak się nie godzi.
Że niby też niemiecki co? Ja te krzaki widzę jako poetycką aluzję, że autor wiedzie nas w maliny
Waścinej podłości próbkę jużeśmy mieli okazję smakować, udała nam się to i o więcej prosimy...
ranbir kapoor
21-03-2011, 19:21
Wg mnie z watku na watek autor coraz gorzej znosi konstruktywna krytyke ogladajacych
Wg mnie z watku na watek autor coraz gorzej znosi konstruktywna krytyke ogladajacych
Obserwuję jego prace i komentarze od dłuższego czasu i odnoszę takie same wrażenie.
Autor chyba sam nie wie czego chce?!
jacekz40
21-03-2011, 20:11
W/g mnie jest jeszcze gorzej. Z wątku na wątek niestety coraz mniej konstruktywnej krytyki ale za to całe mnóstwo niczym nie uzasadnionych pochlebstw - to jest problem nr 1 ;)
To smutna prawda. Ale jak żyć, skoro młodych, zdolnych twórców spotyka niemal wyłącznie niezrozumienie, drwina i szyderstwo? Zdecydowanie lepiej jest w Portrecie... Tam przynajmniej są dla nich poglądowe filmy. :D
PS Teraz dopiero zauważyłem - w cytowanym fragmencie pasowałoby na początku słowo "Mario"...
Obserwuję jego prace i komentarze od dłuższego czasu i odnoszę takie same wrażenie.
Autor chyba sam nie wie czego chce?!
To wręcz tak samo, jak niektórzy komentujący. :mrgreen:
W/g mnie jest jeszcze gorzej. Z wątku na wątek niestety coraz mniej konstruktywnej krytyki ale za to całe mnóstwo niczym nie uzasadnionych pochlebstw - to jest problem nr 1 ;)
Właśnie. I te pochlebstwa są najgorsze do zniesienia. :D
Sprawa jest dosyć prosta.
Wystarczy, że koledzy przestaniecie komentować twórczość wpkx i będzie spokój.
O, nawet tajny moderator odezwał się solidarnie. :D
ranbir kapoor
21-03-2011, 21:39
Mysle ze milczenie to ostatnia rzecz jaka mozna zrobic
Tu potrzebne sa radykalne kroki nim ta"krajobrazowa arogancja" rozpierzchnie sie po innych watkach
Mysle ze milczenie to ostatnia rzecz jaka mozna zrobic
Tu potrzebne sa radykalne kroki nim ta"krajobrazowa arogancja" rozpierzchnie sie po innych watkach
Yyy... to co z tym glamourem?
<| MICHAŁ |>
22-03-2011, 08:52
Nie znasz się na odbiciach lustrzanych - do szkoły! ;)
moja wiedza na temat odbic lustrzanych jest pewnie taka sama jak Twoja na temat fotografii.
zatem moj komentarz idealnie sie komponuje z Twoim zdjeciem :mrgreen:
moja wiedza na temat odbic lustrzanych jest pewnie taka sama jak Twoja na temat fotografii.
zatem moj komentarz idealnie sie komponuje z Twoim zdjeciem :mrgreen:
To i tak nic wobec wieczności.
Vanitas vanitatum et omnia vanitas... :D
<| MICHAŁ |>
22-03-2011, 09:12
to straszne...
Karbulot
22-03-2011, 09:16
Ja już dawno przestałem. wpkx robi jakieś dzikie zdjęcia z dziką obróbką. Nieostre, ciemne, bez kolorów z koszmarną winieta. Do tego jakieś mało porywające kadry. Jedyne co mi się w jego pracach podoba, to ciekawe tytuły.
Ja już dawno przestałem. wpkx robi jakieś dzikie zdjęcia z dziką obróbką. Nieostre, ciemne, bez kolorów z koszmarną winieta. Do tego jakieś mało porywające kadry. Jedyne co mi się w jego pracach podoba, to ciekawe tytuły.
Aha, przestałeś... jak wyżej i jak ten_do_krucjaty_wzywający, którego cytujesz. :D
ranbir kapoor
22-03-2011, 09:59
mysle ze nikkor 50/1.8 juz nie spelnia twoich wygurowanych oczekiwan (te kolory, winieta...),czas cos ciut lepszego kupic
mysle ze nikkor 50/1.8 juz nie spelnia twoich wygurowanych oczekiwan (te kolory, winieta...),czas cos ciut lepszego kupic
No nie, guru to ja nie jestem... Ale masz rację, chyba jakiegoś szerokiego zuma kupię.
to straszne...
Nie słyszałeś nigdy Koheleta?
A co do twórczości wpxa - ma swój styl.
krzysztofz24
22-03-2011, 10:12
(.....). wpkx robi jakieś dzikie zdjęcia z dziką obróbką(......).
Kolega wpkx, widocznie nam juz zdziczal do reszty:mrgreen:;-).
A co do zdjecia, to rzeczywiscie podobne juz bylo, tylko tamto bylo chyba w miescie zrobione.
A to tutaj...no kurde jakos fajnie wg mnie sie patrzy na ten krajobraz zamkniety w tafli lustra.
Samochod przeszkadza, autora bym zostawil, bo raczej ciezko byloby zlapac ten widok tak, nie umieszczajac sie samemu w odbiciu. Dalsze plany tego "lustrzanego" krajobrazu...takie troche wciagajace, te niebieskosci, znieksztalcenia.
P.s Wojtek masz juz dwa takie, to zrob trzecie do kolekcji. Tylko niech lustro zajmuje wiecej w kadrze(ale nie za duzu, coby nadal bylo dodatkiem do reszty zdjecia). A w srodku jakis wypasiony krajobraz, np z niebem rozpalonym czerwienia po zachodzie i dobrze poukladany kadrowo z wieloma planami zdjecia itd.(postac ludzka w odbiciu jak najbardziej dopuszczalna)
Z checia bym cos takiego zobaczyl.
jacekz40
22-03-2011, 10:19
Kolega wpkx, widocznie nam juz zdziczal do reszty:mrgreen:;-).
A co do zdjecia, to rzeczywiscie podobne juz bylo, tylko tamto bylo chyba w miescie zrobione.
A to tutaj...no kurde jakos fajnie wg mnie sie patrzy na ten krajobraz zamkniety w tafli lustra.
Samochod przeszkadza, autora bym zostawil, bo raczej ciezko byloby zlapac ten widok tak, nie umieszczajac sie samemu w odbiciu. Dalsze plany tego "lustrzanego" krajobrazu...takie troche wciagajace, te niebieskosci, znieksztalcenia.
P.s Wojtek masz juz dwa takie, to zrob trzecie do kolekcji. Tylko niech lustro zajmuje wiecej w kadrze(ale nie za duzu, coby nadal bylo dodatkiem do reszty zdjecia). A w srodku jakis wypasiony krajobraz, np z niebem rozpalonym czerwienia po zachodzie i dobrze poukladany kadrowo z wieloma planami zdjecia itd.(postac ludzka w odbiciu jak najbardziej dopuszczalna)
Z checia bym cos takiego zobaczyl.
Takie rzeczy to tylko w Erze :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
A to już jest jest dawno nieaktualne obejrzyj sobie chatkę wodnika w wykonaniu kol. wpkx 8-)
Karbulot
22-03-2011, 10:42
A to już jest jest dawno nieaktualne obejrzyj sobie chatkę wodnika w wykonaniu kol. wpkx 8-)
Obejrzałem. I nie widzę specjalnej różnicy.
A co do twórczości wpxa - ma swój styl.
Wiesz... Gracjan Roztocki też ma swoich fanów :) :D .
(...)
Wiesz... Gracjan Roztocki też ma swoich fanów :) :D .
Nie znam Gracjana Roztockiego, ale trochę poznałem wpxa.
A ja nie mam swojego stylu bo dopiero szukam :)
ranbir kapoor
22-03-2011, 11:05
to ja moze male sprostowanie bo dostaje juz liczne wiadomosci a nawet pogrozki!
moje ataki na kolege wpkxa sa jedynie czescia szeroko zakrojonego experymentu humorystycznego
zdjecia wojtka lubie, ba znam go osobiscie
<| MICHAŁ |>
22-03-2011, 11:28
Nie słyszałeś nigdy Koheleta?
jaja sobie robisz?
straszne jest zestawienie tak glebokich mysli z tak wzniosla sztuka :)