PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] AutoFotoRadar

wpkx
18-03-2011, 00:51
http://wpk.eltrakon.pl/L1008995%20AutoFotoRadar.jpg
źródło (http://wpk.eltrakon.pl/L1008995%20AutoFotoRadar.jpg)

maniak666
18-03-2011, 00:55
Hmmm-materiał na nowy avatarek?:lol:

pszetak
18-03-2011, 01:45
Ten motyw już u Ciebie był..no ale przypominam na wypadek gdybyś ty nie pamiętam-żebyś o nim nie zapomniał...ale napewno pamiętasz :-
No i myślę że bez wpkx'a i jego mesia to byłby świetny klimat.

wpkx
18-03-2011, 02:05
Ten motyw już u Ciebie był..no ale przypominam na wypadek gdybyś ty nie pamiętam-żebyś o nim nie zapomniał...ale napewno pamiętasz :-
No i myślę że bez wpkx'a i jego mesia to byłby świetny klimat.

Grzesiek, być może powtórzę wg Twojej sugestii... ;)

<| MICHAŁ |>
18-03-2011, 08:45
ucieta lewa stopa... do poprawy

wpkx
18-03-2011, 10:35
ucieta lewa stopa... do poprawy

Nie znasz się na odbiciach lustrzanych - do szkoły! ;)

MK_2
18-03-2011, 10:49
Jak zwykle fajny pomysł, a gdyby w lustrze nie było odbicia autora to byłoby kolejne dobre zdjęcie.

wpkx
18-03-2011, 11:16
Ach, ta moja kobieca próżność... ;)

MK_2
18-03-2011, 11:26
Dopowiem - dobre zdjęcie krajobrazowe ;)

Sendilkelm
18-03-2011, 11:38
Te krzaki w PG całkowicie psują odbiór zdjęcia.

ranbir kapoor
21-03-2011, 14:40
eleganckie brazowe sztruksy, dobrze dopasowana czarna kurtka - ja bym to dal do glamour

Locter
21-03-2011, 15:05
A ja bym to wrzucil do motoryzacji, niezla furmanka.

jackrabbit
21-03-2011, 17:11
a ja bym go zbanowal razem z ubotem ;)

doktor
21-03-2011, 17:26
Że niby też niemiecki co? Ja te krzaki widzę jako poetycką aluzję, że autor wiedzie nas w maliny

wpkx
21-03-2011, 18:24
eleganckie brazowe sztruksy, dobrze dopasowana czarna kurtka - ja bym to dal do glamour

"- O Jezu! Taki gość w boru! Oczom nie wierzę! Czym my tu Waszą Miłość przyjmiemy? Żeby my się spodziewali, żeby my wiedzieli...
Dla Boga! Taki gość, taki gość..."

A ja bym to wrzucil do motoryzacji, niezla furmanka.

a ja bym go zbanowal razem z ubotem ;)

Kolegę Diogenesa z UBootem? Że niby za łódek fotografowanie i cum stemplowanie? Okrutnyś Waść. Tak się nie godzi.

Że niby też niemiecki co? Ja te krzaki widzę jako poetycką aluzję, że autor wiedzie nas w maliny

Waścinej podłości próbkę jużeśmy mieli okazję smakować, udała nam się to i o więcej prosimy...

ranbir kapoor
21-03-2011, 19:21
Wg mnie z watku na watek autor coraz gorzej znosi konstruktywna krytyke ogladajacych

lomax
21-03-2011, 20:04
Wg mnie z watku na watek autor coraz gorzej znosi konstruktywna krytyke ogladajacych

Obserwuję jego prace i komentarze od dłuższego czasu i odnoszę takie same wrażenie.
Autor chyba sam nie wie czego chce?!

jacekz40
21-03-2011, 20:11

W/g mnie jest jeszcze gorzej. Z wątku na wątek niestety coraz mniej konstruktywnej krytyki ale za to całe mnóstwo niczym nie uzasadnionych pochlebstw - to jest problem nr 1 ;)

wpkx
21-03-2011, 20:45

To smutna prawda. Ale jak żyć, skoro młodych, zdolnych twórców spotyka niemal wyłącznie niezrozumienie, drwina i szyderstwo? Zdecydowanie lepiej jest w Portrecie... Tam przynajmniej są dla nich poglądowe filmy. :D

PS Teraz dopiero zauważyłem - w cytowanym fragmencie pasowałoby na początku słowo "Mario"...

Obserwuję jego prace i komentarze od dłuższego czasu i odnoszę takie same wrażenie.
Autor chyba sam nie wie czego chce?!

To wręcz tak samo, jak niektórzy komentujący. :mrgreen:

W/g mnie jest jeszcze gorzej. Z wątku na wątek niestety coraz mniej konstruktywnej krytyki ale za to całe mnóstwo niczym nie uzasadnionych pochlebstw - to jest problem nr 1 ;)

Właśnie. I te pochlebstwa są najgorsze do zniesienia. :D

waldek
21-03-2011, 21:07
Sprawa jest dosyć prosta.
Wystarczy, że koledzy przestaniecie komentować twórczość wpkx i będzie spokój.

wpkx
21-03-2011, 21:12

O, nawet tajny moderator odezwał się solidarnie. :D

ranbir kapoor
21-03-2011, 21:39
Mysle ze milczenie to ostatnia rzecz jaka mozna zrobic
Tu potrzebne sa radykalne kroki nim ta"krajobrazowa arogancja" rozpierzchnie sie po innych watkach

wpkx
21-03-2011, 21:46

Mysle ze milczenie to ostatnia rzecz jaka mozna zrobic
Tu potrzebne sa radykalne kroki nim ta"krajobrazowa arogancja" rozpierzchnie sie po innych watkach

Yyy... to co z tym glamourem?

<| MICHAŁ |>
22-03-2011, 08:52
Nie znasz się na odbiciach lustrzanych - do szkoły! ;)
moja wiedza na temat odbic lustrzanych jest pewnie taka sama jak Twoja na temat fotografii.
zatem moj komentarz idealnie sie komponuje z Twoim zdjeciem :mrgreen:

wpkx
22-03-2011, 09:06
moja wiedza na temat odbic lustrzanych jest pewnie taka sama jak Twoja na temat fotografii.
zatem moj komentarz idealnie sie komponuje z Twoim zdjeciem :mrgreen:

To i tak nic wobec wieczności.
Vanitas vanitatum et omnia vanitas... :D

<| MICHAŁ |>
22-03-2011, 09:12
to straszne...

Karbulot
22-03-2011, 09:16
Ja już dawno przestałem. wpkx robi jakieś dzikie zdjęcia z dziką obróbką. Nieostre, ciemne, bez kolorów z koszmarną winieta. Do tego jakieś mało porywające kadry. Jedyne co mi się w jego pracach podoba, to ciekawe tytuły.

wpkx
22-03-2011, 09:20
Ja już dawno przestałem. wpkx robi jakieś dzikie zdjęcia z dziką obróbką. Nieostre, ciemne, bez kolorów z koszmarną winieta. Do tego jakieś mało porywające kadry. Jedyne co mi się w jego pracach podoba, to ciekawe tytuły.

Aha, przestałeś... jak wyżej i jak ten_do_krucjaty_wzywający, którego cytujesz. :D

ranbir kapoor
22-03-2011, 09:59
mysle ze nikkor 50/1.8 juz nie spelnia twoich wygurowanych oczekiwan (te kolory, winieta...),czas cos ciut lepszego kupic

wpkx
22-03-2011, 10:02
mysle ze nikkor 50/1.8 juz nie spelnia twoich wygurowanych oczekiwan (te kolory, winieta...),czas cos ciut lepszego kupic

No nie, guru to ja nie jestem... Ale masz rację, chyba jakiegoś szerokiego zuma kupię.

MK_2
22-03-2011, 10:07
to straszne...

Nie słyszałeś nigdy Koheleta?

A co do twórczości wpxa - ma swój styl.

krzysztofz24
22-03-2011, 10:12
(.....). wpkx robi jakieś dzikie zdjęcia z dziką obróbką(......).

Kolega wpkx, widocznie nam juz zdziczal do reszty:mrgreen:;-).

A co do zdjecia, to rzeczywiscie podobne juz bylo, tylko tamto bylo chyba w miescie zrobione.
A to tutaj...no kurde jakos fajnie wg mnie sie patrzy na ten krajobraz zamkniety w tafli lustra.
Samochod przeszkadza, autora bym zostawil, bo raczej ciezko byloby zlapac ten widok tak, nie umieszczajac sie samemu w odbiciu. Dalsze plany tego "lustrzanego" krajobrazu...takie troche wciagajace, te niebieskosci, znieksztalcenia.

P.s Wojtek masz juz dwa takie, to zrob trzecie do kolekcji. Tylko niech lustro zajmuje wiecej w kadrze(ale nie za duzu, coby nadal bylo dodatkiem do reszty zdjecia). A w srodku jakis wypasiony krajobraz, np z niebem rozpalonym czerwienia po zachodzie i dobrze poukladany kadrowo z wieloma planami zdjecia itd.(postac ludzka w odbiciu jak najbardziej dopuszczalna)
Z checia bym cos takiego zobaczyl.

jacekz40
22-03-2011, 10:19
Kolega wpkx, widocznie nam juz zdziczal do reszty:mrgreen:;-).

A co do zdjecia, to rzeczywiscie podobne juz bylo, tylko tamto bylo chyba w miescie zrobione.
A to tutaj...no kurde jakos fajnie wg mnie sie patrzy na ten krajobraz zamkniety w tafli lustra.
Samochod przeszkadza, autora bym zostawil, bo raczej ciezko byloby zlapac ten widok tak, nie umieszczajac sie samemu w odbiciu. Dalsze plany tego "lustrzanego" krajobrazu...takie troche wciagajace, te niebieskosci, znieksztalcenia.

P.s Wojtek masz juz dwa takie, to zrob trzecie do kolekcji. Tylko niech lustro zajmuje wiecej w kadrze(ale nie za duzu, coby nadal bylo dodatkiem do reszty zdjecia). A w srodku jakis wypasiony krajobraz, np z niebem rozpalonym czerwienia po zachodzie i dobrze poukladany kadrowo z wieloma planami zdjecia itd.(postac ludzka w odbiciu jak najbardziej dopuszczalna)
Z checia bym cos takiego zobaczyl.
Takie rzeczy to tylko w Erze :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

bercik
22-03-2011, 10:37

A to już jest jest dawno nieaktualne obejrzyj sobie chatkę wodnika w wykonaniu kol. wpkx 8-)

Karbulot
22-03-2011, 10:42
A to już jest jest dawno nieaktualne obejrzyj sobie chatkę wodnika w wykonaniu kol. wpkx 8-)
Obejrzałem. I nie widzę specjalnej różnicy.

A co do twórczości wpxa - ma swój styl.
Wiesz... Gracjan Roztocki też ma swoich fanów :) :D .

MK_2
22-03-2011, 10:56
(...)
Wiesz... Gracjan Roztocki też ma swoich fanów :) :D .

Nie znam Gracjana Roztockiego, ale trochę poznałem wpxa.

A ja nie mam swojego stylu bo dopiero szukam :)

ranbir kapoor
22-03-2011, 11:05
to ja moze male sprostowanie bo dostaje juz liczne wiadomosci a nawet pogrozki!
moje ataki na kolege wpkxa sa jedynie czescia szeroko zakrojonego experymentu humorystycznego
zdjecia wojtka lubie, ba znam go osobiscie

<| MICHAŁ |>
22-03-2011, 11:28
Nie słyszałeś nigdy Koheleta?
jaja sobie robisz?
straszne jest zestawienie tak glebokich mysli z tak wzniosla sztuka :)