PDA

Zobacz pełną wersję : Darmowe portfolio

Michaelg
17-03-2011, 19:57
Wiem żę jest pełno stron gdzie można wrzucić zdjęcia ale nie są to CZYSTE, POWAŻNE portale. Nie pamiętam nazw teraz bo kiedyś to pomijałem , ale szukam teraz opcji stworzenia portoflio ze zdjęciami moimi różnego typu coby je pokazać ubiegając się o współpracę w gazecie czy akredytację. I teraz tak. Mogę sobie zrobić stronę z tym nie ma problemu, ale jedyny portal który jest darmowy i ma nie upierdliwe reklamy to republika.pl ale zależy mi na tym żeby adres nie był długi i skomplikowany. np załóżmy że będzie wolny login michaelg.republika.pl nieby nie jet źle ale czy jest opcja jakiegoś portalu z krótsza nazwą? na republice jest spoko to że przez Total commandera klient FTP współpracuje i w łatwy i szybki sposób mogę wrzucać poprawki.

jackrabbit
17-03-2011, 21:09
pomysl nad opcja - darmowy serwer + tania domena

jm
17-03-2011, 21:17
Nie wiem co dla Ciebie oznacza CZYSTE i POWAŻNE...?

iportfolio.pl?
Zero reklam, chyba nienajgorszy adres, darmowy, można przenieść na swoją płatną domenę, szablony do wykorzystania, panel administracyjny. Zresztą zobasz sam.

korsarz
18-03-2011, 00:08
dobrego nie ma za darmo ;-) za kilka dolców jest na www.viewbook.com

zymir
21-03-2011, 00:10
W iportfolio.pl masz roczną opłatę 150 zeta brutto na rok. Zdjęć dajesz ile chcesz. Dostajesz własną skrzynkę.