PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Tak wiem .....

Szuwar
14-03-2011, 21:39
.... przepały, ale mało się tym przejmuję ;)

Zapraszam:

http://img849.imageshack.us/img849/5600/spn.jpg
źródło (http://img849.imageshack.us/i/spn.jpg/)

Nemeth
14-03-2011, 21:43
Szaro buro, 50/50. Mnie się nie podoba.

JaroPienza
14-03-2011, 21:56

i mnie również też

tot1977
14-03-2011, 21:58
Jedyne co mi brakuje to jakiegoś dziadzia idącego brzegiem morza w kierunku słońca. Klimacik jest , tylko trzeba go poczuć.
Pozdrawiam

maniak666
14-03-2011, 21:59
Oj ,chyba Maciek wyczerpał w temacie opinii nt. zdjęcia wszystko.
Też niestety na nie

Duder
14-03-2011, 22:01
Ja tu przepałów (takich nie do przyjęcia) nie widzę. Niestety nie widzę też niczego ciekawego, ale ja nie przepadam za BW - to może dlatego.

Szuwar
14-03-2011, 23:01

Przyjmuję wszystko, żałuję tylko, że tylko tyle zobaczyłeś ;)

i mnie również też

no to również czy też ;)

Jedyne co mi brakuję to jakiegoś dziadzia idącego brzegiem morza w kierunku słońca. Klimacik jest , tylko trzeba go poczuć.
Pozdrawiam

Dziadów było dużo :) tylko jakoś inny pomysł miałem na ten trójpodział w dolnej części.
Ale dzięki ... ja czuję ;)

ale ja nie przepadam za BW - to może dlatego.

I przy tym zostań :) :)

wpkx
15-03-2011, 00:08
Ooo... Jarku... Kadr centralny... Podział pół na pół... Pstryk o niczym. I na dodatek przepaliłeś słońce! Kosz! :mrgreen: ;)

A na poważnie:
Jak Tyś to zrobił? Zdjęcie "płynie" - gdy patrzę poniżej horyzontu, fale falują, a chmury przesuwają się w lewo... Bardzo mi się podoba... Konwersja do BW taka, że kolor mnie nie interesuje, a kompozycja - doskonała.

JaroPienza
15-03-2011, 00:12
Ooo... Jarku... Kadr centralny... Podział pół na pół... Pstryk o niczym. I na dodatek przepaliłeś słońce! Kosz! :mrgreen: ;)

A na poważnie:
Jak Tyś to zrobił? Zdjęcie "płynie" - gdy patrzę poniżej horyzontu, fale falują, a chmury przesuwają się w lewo... Bardzo mi się podoba... Konwersja do BW taka, że kolor mnie nie interesuje, a kompozycja - doskonała.

Człowiek tak bardzo chce być inny ,że zaczął w końcu komentować innych zdjęcia :lol: , ale i tak inaczej niż inni :lol: Anarchistą jesteś??

wpkx
15-03-2011, 00:13
Człowiek tak bardzo chce być inny ,że zaczął w końcu komentować innych zdjęcia :lol: , ale i tak inaczej niż inni :lol: Anarchistą jesteś??

A Tobie co dolega, Kolego Hiszpański? ;)

JaroPienza
15-03-2011, 00:33
A Tobie co dolega, Kolego Hiszpański? ;)

Chciał bym skosztować tego co bierzesz... żeby zdjęcie Ci pływały to musi być mocne . Ale dlaczego Hiszpan ??? :)

wpkx
15-03-2011, 01:30
Chciał bym skosztować tego co bierzesz... żeby zdjęcie Ci pływały to musi być mocne . Ale dlaczego Hiszpan ??? :)

Mój Dobry Człowieku,

skomentowałeś zdjęcie Autora wątku.
I ja również skomentowałem. Mam do tego dokładnie takie samo prawo, jak i Ty.
Ale Tobie się to z jakiegoś powodu wydało niestosowne i rzucasz w moim kierunku uwagi - raczej nic do oceny zdjęcia nie wnoszące.
Więc teraz przemyśl jeszcze raz to, co i po co napisałeś i przeproś Autora za zaśmiecanie jego wątku.
A do mnie, jeśli masz taką potrzebę, napisz Priva - bo od tego są Privy.

Mam nadzieję, że wyraziłem się jasno, nie uraziwszy Cię ani nikogo więcej przy okazji. ;)

JaroPienza
15-03-2011, 01:50
... Więc teraz przemyśl jeszcze raz to, co i po co napisałeś i przeproś Autora za zaśmiecanie jego wątku.
A do mnie, jeśli masz taką potrzebę, napisz Priva - bo od tego są Privy.

Mam nadzieję, że wyraziłem się jasno, nie uraziwszy Cię ani nikogo więcej przy okazji. ;)

To co napisałem toczyło się zdjęcia. Nie musisz za nic przepraszać tylko nie używaj tonu nakazującego. Nie jesteś prawem i jego wykonawcą na tym forum. Po drugie niczym nie rzucam to nie pole ,żeby się obornikiem rzucać (czyt. uwagi).

wpkx
15-03-2011, 01:57
To co napisałem toczyło się zdjęcia. Nie musisz za nic przepraszać tylko nie używaj tonu nakazującego. Nie jesteś prawem i jego wykonawcą na tym forum. Po drugie niczym nie rzucam to nie pole ,żeby się obornikiem rzucać (czyt. uwagi).

Jasne, "toczyło"... Kulki obornika toczą skarabeusze. Więc my nie toczmy ani nie rzucajmy. :D

MK_2
15-03-2011, 04:09
Ładna kompozycja.

look
15-03-2011, 08:17
oj ładnie jest, bardzo ładnie, delikatnie ale nie do końca delikatnie i cała masa odcieni różniastych, dla mnie bardzo dobra fotka

harb
15-03-2011, 08:40
poprawnie, tak bym okreslił tę pracę, ponieważ jest to czysty nadmorski kadr i bardzo prosty motyw, chyba pokusiłbym się o pokazanie go w kolorze, kolor byłby dodatkowym atrybutem wzbogacającym ten minimalistyczny widoczek :)

jurek1906
15-03-2011, 09:42
Jest dobrze,czy podział 50/50 to grzech?

JarekJaszczyk
15-03-2011, 11:16
Bardzo mi sie podoba Twoje zdjecie.
Nie lubie szaro-szarnych ale Twoje powiesilbym na scianie.

Pozdrowienia,

Karbulot
15-03-2011, 11:36
Dla mnie nie :) .

Szuwar
15-03-2011, 11:45
chyba pokusiłbym się o pokazanie go w kolorze, kolor byłby dodatkowym atrybutem wzbogacającym ten minimalistyczny widoczek :)

Janku, w kolorze gubi się trójpodział podłogi. Zresztą znasz mnie i wiesz, że jak zaplanuję coś w BW to koniec :)

No wiesz ... zależy kto go dokona :). Mnie widać nie wypada ;)

Wojtku .... nie warto ;)

.