Zobacz pełną wersję : [ Portret ] własna żona
żona, sypialnia i światło zastane.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2011/03/5524218888_993c7a47c0_o-1.jpg
źródło (http://farm6.static.flickr.com/5094/5524218888_993c7a47c0_o.jpg)
dziękuję za uwagę.
Żona ładna :) ale mało tu sypialni ;)
Troszkę kadr dziwny, ale... coś w tym zdjęciu jest (może mina?), że mi się podoba :) po prostu.
Śliczna żona ;)
mOOnlight78
14-03-2011, 00:44
Żona ładna :) ale mało tu sypialni ;)
No przecież nie będzie tu prezentował, co z żoną w ów sypialni potem robił :)
To zdjęcie to wstępniak czyli gra wstępna do "zabaw" w sypialni, które odbyły się później przy świetle zastanym....
:)
...mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem, a jesli tak, to przepraszam
P.S.
Zapomniałem dodać, iż żdjęcie rzeczywiście coś w sobie ma, że zatrzymuje wzrok na dłużej....
agatatoja
14-03-2011, 14:44
świetne BW. kadr troche inny, ale ja jestem na tak. Żona prześliczna.
Bardzo przyjemne w odbiorze.
dziwnie ciachnięte ;-)
ale mi się podobają czasem takie dziwne ciachnięcia ;-)
zdjęcie fajne
Kraftsman
14-03-2011, 15:15
Widać pracę nad konwersją i tonalnością. Trochę prosi się jednak o mniej kontrastu. Przynajmniej w niektórych partiach. Byłoby delikatniej, subtelniej, cieplej, bardziej sypialniano - jeśli już taki miał być klimat.
psychopulse
14-03-2011, 15:22
Bardzo ładne. Tylko przy zdjęciach pięknych kobiet ciężko napisać cokolwiek złego, bo nawet jeśli komuś nie spodoba się konwersja, obróbka, kadr czy cokolwiek innego z aspektów technicznych pracy, to i tak obrazek sam w sobie będzie się podobał ;) Akurat w tym przypadku podoba mi się i zawartość i forma, fajnie skadrowane, tak na granicy zepsucia ujęcia, bardzo fajna konwersja do B&W, i te oczy - człowieku, Ty to masz szczęście ;)
ChollaYi
14-03-2011, 15:50
Fajne. Podoba mi się.
Trochę prosi się o ciut więcej prawej strony.
ciekawy, inny kadr, fajne B&W, piekna dziewczyna i to spojrzenie... zdjecie zatrzymuje na dluzsza chwile i o to chodzi.
podziękował ładnie. żonie przekażę ;)
Obróbka niekoniecznie (płasko w światłach), ale zdjęcie dobre.