PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Prosto z Ciemni.

Nikonozaur
12-03-2011, 19:41
Konturowo, może się Wam spodoba.

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/)

Zapraszam.

Potwór
12-03-2011, 19:51
Podoba się! :)
Ładnie wykonane.

Paablitos
12-03-2011, 20:09
Ladnie wypatrzone, piekny kadr, staranna obrobka... caly Ty. Gratuluje Andrzeju kolejnej pieknej foty.

Zen
12-03-2011, 20:27
Wieżyczki akurat lubię, troszkę mi te krzaki nie pasują. ale wykonanie i kolory ekstra.

ART69
12-03-2011, 20:34
Fajna ta Twoja konturówka, kolory naprawdę ładne zrobiłeś :-) oczywiście widziałem to na FF i czasami trudno zrozumieć ich wybory :-)

harb
12-03-2011, 21:05
ja już napisałem - bardzo ładna fota :)

dem
12-03-2011, 21:36
Ładne, ostatnimi czasy, mamy niebo po zachodzie :) Dobra i świadoma fotografia. Ktoś tam wspomniał o krzaczorach, rzeczywiście nieco bałaganią, ale i tak jest bardzo dobrze.

gromi
12-03-2011, 22:01
Krzaczki faktycznie nie dodają temu zdjęciu uroku ale i tak bardzo mi się podoba. Super!

jarekf34
12-03-2011, 23:04
A tutaj Andrzeju trafiła do Galerii Wysokiej, następnym razem siekierka załatwi sprawę :D i będzie jeszcze lepiej.
Mi się również podoba.

ostrytux
12-03-2011, 23:10
Fot może się podobać, niemniej moim zdaniem ciemnia zasłużona :)
Fotografia konturowa wymaga fajerwerków by trafić do GN :) tu ich nie ma.
Jest poprawnie z dość interesującym światłem ale ciężko się będzie z taką fotografią przepchać dalej na lakonicznie wymienionym w tytule portalu.

Nikonozaur
13-03-2011, 01:28
Fot może się podobać, niemniej moim zdaniem ciemnia zasłużona :)
Fotografia konturowa wymaga fajerwerków by trafić do GN :) tu ich nie ma.
Jest poprawnie z dość interesującym światłem ale ciężko się będzie z taką fotografią przepchać dalej na lakonicznie wymienionym w tytule portalu.
Już się nie przepchnąłem Michale, ale wcale z tego powodu nie ubolewam. Fotki dla mnie to tylko zabawa, lubię połazić po polach i coś tam nieraz pstryknąć. Nie ma w tym żadnego parcia, żadnej walki o sukces. Ot, po prostu miło jest i wszystko. Oczywiście cieszę się kiedy zdjęcie się podoba jednak aplauz nie jest celem w samym sobie. No i może najważniejsze: FF jest dość marnym wyznacznikiem aktualnej formy wystawiających swoje foty, wystarczy przejrzeć GN aby bez trudu wyłowić foty z prostymi błędami technicznymi, słabe kadrowo lub po prostu niezbyt ciekawe. Jeszcze raz mówię, że nie czuję się w jakikolwiek sposób poszkodowany i teraz płaczę nad losem mojej fotki. :)
Co do kadru i krzaków w nim zawartych... Hmm... Na pewno byłoby czyściej i przejrzyściej, pewnie nawet i lepiej. Podejście modela bez koleżków z lewej jest niemożliwe, a usuwać? Czy ja wiem... Może następnym razem. ;)

maniak666
13-03-2011, 02:01
Już się nie przepchnąłem Michale, ale wcale z tego powodu nie ubolewam. Fotki dla mnie to tylko zabawa, lubię połazić po polach i coś tam nieraz pstryknąć. Nie ma w tym żadnego parcia, żadnej walki o sukces. Ot, po prostu miło jest i wszystko. Oczywiście cieszę się kiedy zdjęcie się podoba jednak aplauz nie jest celem w samym sobie. No i może najważniejsze: FF jest dość marnym wyznacznikiem aktualnej formy wystawiających swoje foty, wystarczy przejrzeć GN aby bez trudu wyłowić foty z prostymi błędami technicznymi, słabe kadrowo lub po prostu niezbyt ciekawe. Jeszcze raz mówię, że nie czuję się w jakikolwiek sposób poszkodowany i teraz płaczę nad losem mojej fotki. :)
Co do kadru i krzaków w nim zawartych... Hmm... Na pewno byłoby czyściej i przejrzyściej, pewnie nawet i lepiej. Podejście modela bez koleżków z lewej jest niemożliwe, a usuwać? Czy ja wiem... Może następnym razem. ;)

Sorry za OT.
Czy w ogóle jakiekolwiek forum powinno byc takowym? Przecież my się w większości tylko bawimy... A że ktoś tam od czasu do czasu pręży muskuły, napina się, bądz rwie włosy z głowy bo brak dobrych ocen, komentarzy.
Jego problem.

P.S Zdjęcie fajne, ale uczciwie trzeba przyznac że niejednokrotnie wstawiałeś tutaj lepsze.

borregaard
13-03-2011, 10:13
Wybory FF...fajne..;)
W tym przypadku..ciemnia. I b.OK,mz ofc....;):)

Seeker
14-03-2011, 14:05
Nie mam zastrzezen.

Karbulot
14-03-2011, 14:10
Fajne, ale ja bym trochę wyciągnął kolorków z tego nieba. Nawet, jeśli by wyglądało na przesaturowane :) .
A wiecie skąd się wzięła nazwa saturacja? Od saturatora :-P .