Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Mlodzieniec ktory Krową Sie Nie Klanial
ranbir kapoor
11-03-2011, 16:57
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img850.imageshack.us/i/l1077019.jpg/)
Fajne zdjęcie, ciap ciap w tle, podoba się. Tytułowo, miał się kłaniać krową, czy krowom?
Też sobie o tej krowie pomyslalem , ale nie chciałem się odzywać bo może młodzieniec miał jakąś krowę którą się kłaniał :) Nigdy nie wiadomo..... Pewnie tą krową co jej łeb trzyma :)
A zdjęcie bardzo udane , może brakuje mi minimalnie dołu z lewej strony. Czyli krowa w GO za bardzo ucięta i nogi tytułowego młodzieńca.
ranbir kapoor
11-03-2011, 17:50
jak ortograficznie jest dobrze to git, jak nie to bede szedl w zaparte ze to tata zamierzona gra slow :)
Idź w zaparte , że to tata ..... :)
Tak będzie lepiej , nie ma co odkręcać. Tata miał krowę , a młodzieniec się nią kłaniał.
O przepraszam . Nie kłaniał...... Kręcił, żując siano.
to ja tak zobrazuje na przyszłość:
bądź moją krową (ew. np. żoną)
powiedz swoim krowom (ew. np. żonom)
ranbir kapoor
11-03-2011, 18:46
to ja tak zobrazuje na przyszłość:
bądź moją krową (ew. np. żoną)
powiedz swoim krowom (ew. np. żonom)
tytul odnosi sie wlasnie do jego zony wiec wszystko jest zgodnie z zasadami ortografii :)
Kamil1996
11-03-2011, 19:27
Bardzo dobre zdjęcie :D
dobre zdjęcie, fajna ta rogacizna w tle
psychopulse
11-03-2011, 21:58
trzyma poziom poprzednich zdjęć z serii, bardzo mi się podoba. chociaż odważyłbym się na twierdzenie, mając w pamięci kilka ostatnich kadrów z kucharzem, że może w kolorze wyglądała ta scenka jeszcze lepiej ;)
Ty to masz oko, super portret i ten klimat, oj też chętnie pojechał bym na taka wycieczkę.
Kolejny portret, który faktycznie jest portetem a nie po prostu zdjęciem fotografowaniej osoby.
Ja jestem zdecydowanie na tak - podoba mi się bardzo.
Pomyślałem, że chłopak ręką mógł nacisnąć kark zwierzęcia, jednak autor wyjaśnił w tytule wątku, iż młodzienieć "Krową Sie Nie Klanial".
Przypomniał misię film "Człowiek, który gapił się na kozy" ale to inna historia
W tle zdjęcia przyjemne(dla mnie) maziaje
.