Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Krajobraz z pieknym swiatłem na slupie ;-).
krzysztofz24
11-03-2011, 14:43
Witam.
Na fali obecnego trendu na forum:-), wystawiam swoj słup.
I uwazam ze moj slup jest najlepszy;-), bo jest oswietlony najladniejszym swiatlem:-P
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img853.imageshack.us/img853/1001/dsc4327edytowany1kopiae.jpg)
P.S Kiedys dalem bardzo podobne zdjecie z tego miejsca, ale wtedy bladzilem;-) i niecnie slup wystemplowalem:-).
słabo , kadr taki mocno nieciekawy do tego ten słup, nie wiem na jakiej podstawie wyselekcjonowałeś to zdjęcie ale dla mnie jest nijakie. Myślę że jak się postarasz to znajdziesz lepsze drzewo i bez słupa.
jacekz40
11-03-2011, 14:54
Krzysztof a jednak dałeś ponieść się fantazji ;-) Po jednym z Twoich wpisów już nie pamiętam pod którym to wątkiem wystemplowano-słupowym :mrgreen: myślałem, że jesteś oburzony ;)
No proszę a tu taki piękny słup ale... czemu tak ciachnięty nijak? Czemu tak ostro leci w lewo? (tylko nie prostuj, bo wypadnie całkowicie z kadru :lol:)
Może by jakiś konkurs ogłosić na te słupy :)
słabo , kadr taki mocno nieciekawy do tego ten słup, nie wiem na jakiej podstawie wyselekcjonowałeś to zdjęcie ale dla mnie jest nijakie. Myślę że jak się postarasz to znajdziesz lepsze drzewo i bez słupa.
No tak, kolega widać nie w temacie :lol:
.... a to może śmiało robić, .... jako przykład pastiszu w sztuce :mrgreen:
pastwisko
11-03-2011, 14:59
To może by tak nowa kategoria w dziale ze zdjęciami.. ?
Ladne swiatełko, zwłaszcza na słupie.
krzysztofz24
11-03-2011, 15:03
Na podstawie obecnie panujacego trendu na forum;-). Wszyscy sie chwala slupami i niektorzy bronia ich jak Jasnej Góry i uzywaja ich wrecz jako argumentu w dyskusji o fotografii...no ta dalem wygrzebalem moj slup z czelusci dysku;-).
(oczywiscie zarcik, jakby emotka nie starczyla)
no dopiero teraz widzę :) wybacz że nie załapałem dowcipu :)
krzysztofz24
11-03-2011, 15:04
To może by tak nowa kategoria w dziale ze zdjęciami.. ?
Ladne swiatełko, zwłaszcza na słupie.
A mam jeszcze slupy graniczne:-)
słup najmodniejszy w tym sezonie. Nie masz foty ze słupem tos leszczu :)
Swiatełko super na słupie - na reszte nawet nie zwracam uwagi :)
to moze teraz zamiast mówic "ale wrzuciłes gniota" mówmy "ale zapodałeś słupem" :)
pastwisko
11-03-2011, 15:10
trochę słupiaste to zdjecie...
krzysztofz24
11-03-2011, 15:18
Ja tam nie wiem co sie tutaj dzieje:-)...ale patrzac na dzial krajobraz i analogowych ortodoksow to widze jakas słupo-rewolucje.
Albo wszyscy (lacznie ze mna) masowo rżna slupa:-).
P.S Podziekujmy;-) koledze Wpkx, bo to on wszystko zaczal;-).
P.S Podziekujmy;-) koledze Wpkx, bo to on wszystko zaczal;-).
Krzysiek, nieprawda.
Ten niecny proceder od dawna potajemnie uprawiała Banda Stemplarzy - notabene bardzo niebezpieczna. Ja tylko wyciągnąłem go na światło dzienne... i zrobiła się Stempelgate. :mrgreen:
PS Twój słup bezsprzecznie jest najlepszy. Czemu jednak nie wystemplowałeś wierzby? :D