Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Niewystemplowane słupy bez krajobrazu
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2011/03/img061-1.jpg
źródło (http://tomzych.com/pictures/forum/analog/img061.jpg)
;)
prosze o ograniczenie sie do komentowania zdjęć! każda personalna zagrywka będzie od tej chwili odpowiednio nagradzana,
zaczepki i posty nie na temat poszły do kosza :(
Zaraz pojawi się zdjęcia z wystemplowanymi słupami i wystemplowanym krajobrazem ;)
prosze o ograniczenie sie do komentowania zdjęć! każda personalna zagrywka będzie od tej chwili odpowiednio nagradzana,
Jakie zaczepki?Kulturalna wymiana poglądów i uszczypliwości.Trochę więcej fantazji i polotu administracjo.
atrem_foto
11-03-2011, 12:11
No w sumie rycerz ma rację :) Aczkolwiek trudno czasem się nie odnieść do niektórych wypowiedzi ;)
Co zaś do samego zdjęcia, to jeśli to nie jest tylko i wyłącznie ironia w odniesieniu do pozostałych dwóch wątków, to trochę przeszkadzają szumy, a sam słup dałbym odrobinę w lewo :)
Genialne, brakuje mi tylko UFO w PG
krzysztofz24
11-03-2011, 13:18
Nie uwazam, zeby moj post usuniety post byl w jakikolwiek sposob dla kogokolwiek obrazliwy( a wrecz byl dowcipny i z polotem;-)).
O te zlote lopatki chodzilo i o zaproszenie do piaskownicy?
No proszeee...
A jesli juz tak trzymamy sie "przepisow" i "poprawnosci forumowej" to proponowalbym przeniesc zdjecie do jakiegos innego dzialu. Wszak sam autor dal tytul "Niewystemplowane słupy bez krajobrazu"
P.S Ja rozumiem, ze niektorzy sa skorzy do pyskowek, ale niektorzy potrafia tez dyskutowac na poziomie, nawet jesli okraszaja ta pewna doza uszczyplwosci.
Ale zeby nie bylo, ze tylko nie na temat to wrocmy do oceny zdjecia.
No niestety nie bardzo jest co oceniac, bo sam autor chyba nie do oceny wstawil to zdjecie. Tylko...no wlasnie po co?
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2011/03/img061-1.jpg
źródło (http://tomzych.com/pictures/forum/analog/img061.jpg)
;)
Proszę o więcej takich ogólnie jestem więcej niż na tak.
Mam zastrzeżenie do ilości linii ja chciałbym, żeby każdym kierunku biegły w tej samej ilości, ale to pewnie tylko w Erze.
Brawo, za pomysł.
jacekz40
11-03-2011, 13:58
I to jest zagadka numer jeden co tu napisać, żeby opacznie nie być zrozumianym. Ja zrozumiałem bardzo dobrze autora (aluzja, żart, plagiat - można wybierać), ale tylko w tytule zdjęcia i z drugiej strony czuć twardą rękę sprawiedliwości moderatora ;-) Porządek musi być.
Wracając do zdjęcia, trudno o jednoznaczną ocenę jeżeli nie wiemy, którego z wcześniejszych autorów kolega zdyboo parodiuje? W jednym i drugim przypadku (wpkx i wingeo), bardzo dużo brakuje. Naśladownictwo wbrew pozorom nie jest takie łatwe :lol: Podejrzewam, że gdyby np kolega Wojtek rzucił hasło - kto zrobi zdjęcie w moim stylu - niewielu forumowiczów podołałoby temu zadaniu.
I to jest zagadka numer jeden co tu napisać, żeby opacznie nie być zrozumianym. Ja zrozumiałem bardzo dobrze autora (aluzja, żart, plagiat - można wybierać), ale tylko w tytule zdjęcia i z drugiej strony czuć twardą rękę sprawiedliwości moderatora ;-) Porządek musi być.
Wracając do zdjęcia, trudno o jednoznaczną ocenę jeżeli nie wiemy, którego z wcześniejszych autorów kolega zdyboo parodiuje? W jednym i drugim przypadku (wpkx i wingeo), bardzo dużo brakuje. Naśladownictwo wbrew pozorom nie jest takie łatwe :lol: Podejrzewam, że gdyby np kolega Wojtek rzucił hasło - kto zrobi zdjęcie w moim stylu - niewielu forumowiczów podołałoby temu zadaniu.
Myślę, że też niewielu by chciało.
Ja wrócę tu w piątkowy wieczór i będę przemyślał ;)
Mam zastrzeżenie do ilości linii ja chciałbym, żeby każdym kierunku biegły w tej samej ilości, ale to pewnie tylko w Erze.
Dzwoniłem do energetyki i powiedzieli, że nie wytną, bo im potencjał spadnie czy coś takiego. Jak powiedziałem, że kompozycję mnie na zdjęciu burzą, to odpowiedzieli, żebym sobie wstemplował. ;)
Brawo, za pomysł.
Dziękuję.
Dzwoniłem do energetyki i powiedzieli, że nie wytną, bo im potencjał spadnie czy coś takiego.
Potencja. Po wycięciu spada potencja.
Mnie osobiście wariacje słupowo kablowe się*podobają. Po prosty forma.