Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Krajobraz z niewystemplowanymi słupami III
http://wpk.eltrakon.pl/L1008925%20Krajobraz%20z%20niewystemplowanymi%20sl upami%20III.jpg
źródło (http://wpk.eltrakon.pl/L1008925%20Krajobraz%20z%20niewystemplowanymi%20sl upami%20III.jpg)
Nikonozaur
10-03-2011, 23:27
Chmurki trochę sztucznie wyszły. W ogóle jakoś nie czuję tej foty... Mam nadzieję, że przetrzymasz ten cios. ;)
Chmurki trochę sztucznie wyszły. W ogóle jakoś nie czuję tej foty... Mam nadzieję, że przetrzymasz ten cios. ;)
Chyba nie przetrzymam... Miały wyjść landrynkowo. :mrgreen:;)
maniak666
10-03-2011, 23:33
Miały wyjść landrynkowo. :mrgreen:;)
A wyszły trochę piankowo:D
pastwisko
11-03-2011, 01:18
Ja bym dorobił druty po lewej.
Wartość tego zdjęcia da się mierzyć tylko w kontekście jego obecności na tym właśnie forum.
Ja bym dorobił druty po lewej.
Popieram, na pewno nie zaszkodzi sprobowac...
krzysztofz24
11-03-2011, 10:50
Tak troche niezbyt czuje to zdjecie. I to wcale nie przez to ze uczyniles ze Slupa glowny element kompozycji. Tylko przez niebo i jego kolorystyke, jakos tak dziwnie wyszlo...
Sam kadr z tym niedoswietlonym dolem ma delikatinie mroczny nastroj. Ale te chmury, juz nie wchodzac w rozwazania czy mialy wyjsc cukierkowe czy piankowe;-) tu nie pasuja.
Cholera, ponad 150 wejść a tylko 7 wpisów obawiam się, że brak stempli uniemożliwa twórcze dorabianie ideologii, a może jak zwykle mój niewątpliwie twórczy post spowoduje zmianę tego paskudnego trendu:lol:.
Tak troche niezbyt czuje to zdjecie. I to wcale nie przez to ze uczyniles ze Slupa glowny element kompozycji. Tylko przez niebo i jego kolorystyke, jakos tak dziwnie wyszlo...
Sam kadr z tym niedoswietlonym dolem ma delikatinie mroczny nastroj. Ale te chmury, juz nie wchodzac w rozwazania czy mialy wyjsc cukierkowe czy piankowe;-) tu nie pasuja.
Krzysztof, problem w tym, że landrynkowo-żelkowe chmury do mrocznego, pozachodowego dołu faktycznie niezbyt pasowały. A ja popełniłem nietakt i to sfotografowałem... ;)
Cholera, ponad 150 wejść a tylko 7 wpisów obawiam się, że brak stempli uniemożliwa twórcze dorabianie ideologii, a może jak zwykle mój niewątpliwie twórczy post spowoduje zmianę tego paskudnego trendu:lol:.
O, bercik... To Ty żyjesz? A skoro tak i statystykę mi prowadzisz za darmo, to zapraszam do Architektury. Tam w pewnym wątku jest prawie 100 wejść a wpisów zero. :mrgreen:
O, bercik... To Ty żyjesz? A skoro tak i statystykę mi prowadzisz za darmo, to zapraszam do Architektury. Tam w pewnym wątku jest prawie 100 wejść a wpisów zero. :mrgreen:
Zaraz tam będę !
Autor zestawiając brutalne, ciemne skiby ziemi z landrynkowo-piankowym niebem. Moim zdaniem posunął się*na skraj prowokacji. Tak drastyczne zestawienie wywołuje skrajne emocje. Nie dorabiałbym drutów po lewej. Ta asymetria potęguje niepokój.
Tym razem to jest zdjęcie, które nie zapadnie mi w pamięci.