Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Parada osobowości
Jak zwykle proszę o uwagi i porady.Pozdrawiam
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img808.imageshack.us/img808/6472/80963.jpg)
Marianie zaczynasz przesadzać z pokazywaniem tej miejscówki, stanie się tak że zaczną Cię kojarzyć tylko z tym miejscem, i przestaną otwierać Twoje prace, a udowodniłeś że potrafisz pokazywać inne miejscówki i to ładnie, jeżeli chcesz pokazywać nadal te dęby, to musisz to zrobić naprawdę w specyficznym klimacie, wschód, mgły połączone z ciekawym światłem, inaczej miejscówka przepadnie - to jest tak jak ze słynną już torpedownią, jeżeli chciałoby się ją teraz pokazać to trzeba wymyśleć naprawdę nowatorski sposób jej uwiecznienia żeby czymś zaciekawić :)
Oczywiście jest to tylko moje zdanie, sama fota poprawna
pozdrawiam :)
Marianie zaczynasz przesadzać z pokazywaniem tej miejscówki, stanie się tak że zaczną Cię kojarzyć tylko z tym miejscem, i przestaną otwierać Twoje prace, a udowodniłeś że potrafisz pokazywać inne miejscówki i to ładnie, jeżeli chcesz pokazywać nadal te dęby, to musisz to zrobić naprawdę w specyficznym klimacie, wschód, mgły połączone z ciekawym światłem, inaczej miejscówka przepadnie - to jest tak jak ze słynną już torpedownią, jeżeli chciałoby się ją teraz pokazać to trzeba wymyśleć naprawdę nowatorski sposób jej uwiecznienia żeby czymś zaciekawić :)
Oczywiście jest to tylko moje zdanie, sama fota poprawna
pozdrawiam :)
Przyznaję Ci rację dużo tych dębów, ale od trzech miesięcy mam aparat w naprawie po mojej przygodzie z załamaniem lodu i wpadnięciem do wody i teraz ten czas wykorzystuję na doskonalenie obróbki z którą jest ciągle nie najlepiej i stąd te kadry w celu usłyszenia uwag właśnie o obróbce.
Ale w piątek odbieram wreszcie aparat z naprawy i już nie mogę się doczekać żeby ruszyć w plener.
Pozdrawiam
No co do kolorow to nie wiem, bo nie u siebie ogladam, ale mnie sie ta odslona podoba:)
Karbulot
09-03-2011, 10:40
Nie wiem jak u Was, ale u mnie widać jakąś taką czerwoną mgiełke na tej fotce.
a mi sie nie podoba. anio brobka, ani kadr
Sebastianito
09-03-2011, 11:14
I takie komentarze jak Janka to chcialo by sie zawsze czytac.
krzysztofz24
09-03-2011, 14:29
Kolorystycznie to dla mnie troche za duzo tych "czerwieni" na debach i w ich okolicach. Ale kadrowo, swiatelkowo i tak ogolnie widoczkowo mi sie podoba:-).