Zobacz pełną wersję : Berlin
krotki spacer po centrum berlina.... http://digifoto.pl/forum/berlin/
.:Look:.
08-03-2011, 21:38
fajna seryjka i ten czarno - biały klimat:-)
Fajne, Jaśki nie wziąłeś ze sobą? Klimatyczne. Tylko nie wszystkie widziałem bo transfer muli jak cholera. Część fot nie dociąga i są częściowo szare.
nie bralem z racji tego ze jechalem pociagiem i nie chcialem zabierac wiekszej ilosci klamotow stad wszystko d700
tbogdanowicz
10-03-2011, 19:18
Zdjęcia jako pokazujące architekturę miasta podobają mi się, ale większość pokazuje Berlin jako puste nieprzyjazne ludziom miasto. Choć bywałem w Niemczech to w Berlinie nigdy tam nie byłem, a Twoje zdjęcia mnie nie zachęciły do odwiedzin tego miasta. Lubię miasta i miasteczka na zachodzie lub południu Niemiec, gdzie ludzie się uśmiechają do siebie. Gdyby jeszcze język było przyjaźniejszy dla ucha :-).
Dodam że wiele zdjęć się otwiera tylko do 1/3 lub 1/2, szkoda bo te co obejrzałem są naprawdę dobre.
Niestety nie wiem co sie dzieje z serwerem ...u mnie wszystkie otwieraja sie poprawnie:(
Niestety nie wiem co sie dzieje z serwerem ...u mnie wszystkie otwieraja sie poprawnie:(
U mnie (Śląsk) też.
...Choć bywałem w Niemczech to w Berlinie nigdy tam nie byłem, a Twoje zdjęcia mnie nie zachęciły do odwiedzin tego miasta. Lubię miasta i miasteczka na zachodzie lub południu Niemiec, gdzie ludzie się uśmiechają do siebie...
Jedź do Berlina - to jest miasto w porządku. Podobało mi się tam już dwukrotnie i mam zamiar jeszcze wrócić - szczególnie, że blisko. Mnie fotografie conika zachęcają. Lubię jego spojrzenie.
Fajnie pokazane, BW dodaje świetnego klimatu, gratki.