Zobacz pełną wersję : Irena Kwiatkowska
Boryszuk
03-03-2011, 12:58
Kolejna legenda polskiego kina odeszła z naszego świata. W pamięci pozostanie jednak na zawsze
http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,9194162,Zmarla_Irena_Kwiatkowska.html?utm _source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_TokFm
Wielka szkoda, bardzo ją lubiłem :(
Marcin Jakubowski
03-03-2011, 13:08
Wielka strata
Psychotrop
03-03-2011, 13:20
słuszny wiek - 98 lat :/
niewielu nam będzie dane dożyć takiego wieku w takim zdrowiu.
Ludzie powoli odchodzą, nas też to z czasem dotknie ... wieczny odpoczynek ...
Świetna babka, moja ulubiona aktorka starszego pokolenia, zaraz po także nieżyjącej już - Krystynie Feldman.
Kwiatkowska zawsze będzie mi się kojarzyła z mega pogodną, charyzmatyczną babką....
98 lat - piękny wiek !
Kurcze, coraz więcej aktorów starszego pokolenia odchodzi, a następców jakoś nie widać...
RomanZWrocławia
03-03-2011, 16:40
Pani Irena jest stale obecna w moim domu, w mistrzowskich interpretacjach wierszy w bajkach dźwiękowych dla dzieci, w piosenkach Kabaretu Starszych Panów. Klika dni temu w TV Kultura oglądałem fetę na jej cześć w teatrze. Podziwiam prawdziwie ludzi którzy żyli po coś. Dla mnie jest nieśmiertelna
I W Trójce dziś Andrus poświęcił Jej cała audycję. WIELKA STRATA !!
To jedna z tych postaci, które w moim mniemaniu są wieczne,
są odkąd pamiętam i wydaje się, że na zawsze...
niestety:(
Świetna babka z niej była i taką zapamiętają ją widzowie.
Zauważcie, że to jedna z tych osób, o której nikt niczego złego nie mówi i wszyscy ją dobrze wspominają - to chyba oznacza własnie być dobrym człowiekiem... Wielka szkoda.
Zauważcie, że to jedna z tych osób, o której nikt niczego złego nie mówi i wszyscy ją dobrze wspominają - to chyba oznacza własnie być dobrym człowiekiem... Wielka szkoda.
To generalnie były inne czasy, aktorzy byli aktorami, a nie celebrytami, jak niektórzy ze współczesnych, którzy brak talentu muszą nadrabiać skandalami by o nich mówiono lub pisano...
Kwiatek111
03-03-2011, 20:05
. .
Takich ludzi bedzie sie wiecznie wspominac to jest strata dla polskiej kultury.