Zobacz pełną wersję : Dziwna aukcja na alledrogo
Sprawa polega na tym, ze dzis ok 21 skonczyla sie aukcja na alledrogo (moja) bylem pewny, ze bede finalizowal aukcje, wracam do domu, zniknela opcja kup teraz a sama aukcja przedluzona jest o 24h???! Ktos mi to wyjasni?
Dawno nie handlowalem na allegro, zawsze zakupy robilem a tutaj taki zonk.....wszystko by bylo ok bo licytuja ludzie blisko ceny "kup teraz" co mnie zadowala, ale cos mi nie pasuje.....to normalne?
rychu_cmg
03-03-2011, 00:37
Była przerwa techniczna i wszystkie kończone się aukcje zostały przedłożone o 24h.
Była przerwa techniczna i wszystkie kończone się aukcje zostały przedłożone o 24h.
lol.....to gdzie jest moja opcja kup teraz? placilem za to!:D
Ale faktycznie sprawdzalem portal przed koncem aukcji i byla przerwa....
po osiągnięciu ceny minimalnej Kup Teraz znika - może to jest powodem. a o 24h allegro przedłuża oferty najczęściej po awariach/przestojach w działaniu serwisu.
po osiągnięciu ceny minimalnej Kup Teraz znika - może to jest powodem. a o 24h allegro przedłuża oferty najczęściej po awariach/przestojach w działaniu serwisu.
No to teraz mi wyjasniles....do zamkniecia.
Taki ze mnie sprzedawca, ze nic nie wiem, szukalem na alledrogo i nic nie znalazlem.
Dziekuje:)