PDA

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Michelle - pierwsze ale nie ostatnie.

Matteo
02-03-2011, 16:02
Witam,

Pierwsze z wczorajszej sesji. Jak wspomnialem w tytule nie ostatnie. Jak zwykle licze na wasze opinie, wskazowki, ewentualne krytyki :-)

Modelka: Michelle
Make up artist: Michelle
Blenda itp: Bugi
Fotograf: Ja of course :-)

Pozdrawiam

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.matis.i.media.pl/photography/_DSC3923_mini.jpg)

Dzieki!

Matteo
02-03-2011, 21:57
Ani slowa???

sztuciec
02-03-2011, 22:02
hymm.. zdjęcie super tylko ze modelka powinna wyciągnąć trochę podbródek do przodu bo na zdjęciu troszkę widać ze buzia się zaokrągliła. taka moja opinia

ps. może nawet mało ważna

pozdrawiam Sztuciec

lechupe
02-03-2011, 22:05
Zdjeciu w zasadzie jakichs wiekszych grzechów przypisać nie mozna.
Fakt, ze format trochę nijaki - proporcje pomiedzy scianą a częścią z modelką.

Michelle natomiast - na tym zdjeciu nie widać jej ewentualnego potencjału fotograficznego.

Matteo
03-03-2011, 23:14
I to juz tyle??? hmmm...

marcogk
03-03-2011, 23:28
Przyjemne i z chęcią bym zobaczył więcej.

fafniak
03-03-2011, 23:33
Ten cały narożnik ściany jest na tyle mocnym elementem że robi dużą "konkurencję" modelce.
Mam wrażenie że modelkę sfotografowałeś ze złego profilu. Tzn. prawy profil ma chyba gorszy( poprzykładaj sobie kartkę papieru wpierw na lewą a potem na prawą stronę).
Jest też opcja że dziewczyna oparł trochę głowę za mocno i ten prawy profil został powiększony przez policzek...?
Wydaje się że dla tej kobity pochylona lekko twarz do dołu byłaby lepszym wyjściem

Robik
04-03-2011, 08:12
Za mało modelki za dużo ściany

onia
04-03-2011, 10:39
Za mało modelki za dużo ściany

Podpis musiał się gdzieś zmieścić ;)

Matteo
04-03-2011, 12:41
Ten cały narożnik ściany jest na tyle mocnym elementem że robi dużą "konkurencję" modelce.
Mam wrażenie że modelkę sfotografowałeś ze złego profilu. Tzn. prawy profil ma chyba gorszy( poprzykładaj sobie kartkę papieru wpierw na lewą a potem na prawą stronę).
Jest też opcja że dziewczyna oparł trochę głowę za mocno i ten prawy profil został powiększony przez policzek...?
Wydaje się że dla tej kobity pochylona lekko twarz do dołu byłaby lepszym wyjściem

Mysle, ze to jest kwestia ulozenia glowy, ktora jest pochylona i to spowodowalo jekkie powiekszenie policzka. Czy sciana ja zdominowala??? Nie wydaje mi sie ale to moja opinia. Chetnie poslucham innych.

szelass
05-03-2011, 00:15
po takim wstępie w postaci słowa pisanego, spodziewałem się fajnego setu....zacząłem przewijać...i koniec :)

Matteo
05-03-2011, 11:54
po takim wstępie w postaci słowa pisanego, spodziewałem się fajnego setu....zacząłem przewijać...i koniec :)

Poczekaj poczekaj. Zaraz bedzie :-)