Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Magda i skrzypce
Mystic121
01-03-2011, 14:58
Zdjęcie z mojej pierwszej sesji portretowej. Ciekaw jestem jaki będzie odbiór.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2011/03/madzia_3_by_wwwieslawd37336t-1.jpg
źródło (http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2011/013/d/c/madzia_3_by_wwwieslaw-d37336t.jpg)
jakies takie niezdecydowanie widze - albo Magda albo skrzypce. Bo w tym wydaniu to wyszło takie nie wiedomo co :)
Czy Magda gra na skrzypcach ?
Na tym zdjeciu niestety pierwsze skrzypce ...... graja skrzypce, ciasno w kadrze i odwracaja uwage.
Mystic121
01-03-2011, 15:23
Stock z tym niezdecydowaniem rozumiem że ostrość na Magdzie ale jest jej za mało tak?
Trochę ciasno wyszło ale nie miałem gdzie odejść a zdjęcie 35-ką robiłem.
Magda z tego co wiem to nie gra na skrzypcach:P
Dzięki za ocenę zdjęcia, może ktoś jeszcze coś znajdzie, a może się komuś mimo wszystko podoba?;)
nie - chodziło o cięcie kadru a nie o ostrośc. Na cholere te skrzypce - albo niech modelka bierze i gra albo inaczej to kadruj. Bo tak to ni w pite ni w oko.
krokus66
01-03-2011, 15:48
nie - chodziło o cięcie kadru a nie o ostrośc. Na cholere te skrzypce - albo niech modelka bierze i gra albo inaczej to kadruj. Bo tak to ni w pite ni w oko.
popieram Twoje 2 wypowiedzi.
plus modelce wystaje coś z głowy - i nie mów, ze tego w wizjerze nie widziałeś :P
mariush777
01-03-2011, 18:37
tylko Magda na +
Kadrowanie poległo i to okrótnie
Za stockem wystaje cos z glowy ,struny w oku,po za tym chyba tylko dwie ;),ciasnawo ale to tłumaczyłeś ;)
tylko Magda na +
Kadrowanie poległo i to okrótnie
Za stockem wystaje cos z glowy ,struny w oku,po za tym chyba tylko dwie ;),ciasnawo ale to tłumaczyłeś ;)
Potwierdzam, skrzypce zwyczajowo mają cztery struny, a podstawki nie zawsze wbijają się skrzypaczkom/modelkom w nosy, a poza tym skrzypce mają szyjkę, główkę i takie kształty, że ich cięcie jest okrutne
a modelka była OK