Zobacz pełną wersję : Orange sms AUDI
"Gratulujemy! Otrzymujesz szanse na AUDI. Nic nie musisz robic - uprawnienia zostaly przyznane automatycznie. AUDI czeka, a Ty jestes coraz blizej!"
Jestem w Polsce od 12h a od 3h uzywam tego numeru........mam nadzieje, ze nic mnie to nie kosztuje!
fotograf58
01-03-2011, 14:18
Będzie kosztowało , jak odpowiesz. Kasuj tego sesemasa i to szybko.
Albo zrob jak Pani Basia :) troche nie cenzuralnych slow jest :D
9CgNsFDS8mI
Eee no watek o smsach czytalem na forum.....ale 3h uzywam numer a tu odrazu takie babole:lol:
Oczywiscie im nie odpisze:D
A Bacha twarda jest, ale i tak nic nie zalatwila;)
Nie ma mocy na naciagaczy, a operatorzy sieci komorkowych maja z tego niezla kase, wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd, gdzie jest jakosc uslugi?
Greg przyzwyczajaj sie to Polska. Kiedys w TV mowili ze jedna sredniej wielkosci firma spamujaca SMS wlasnie takimi jest w stanie zarobic 2-3 mln zl rocznie. A co im wiele do tego trzeba? Nigdy by sie nie utrzymali na rynku gdyby nie glupota i naiwnosc ludzi ktorzy ich "utrzymuja". Najbardziej zastanawiajace jest to ze to glownie osoby dorosle od 30 w gore nabieraja sie na takie rzeczy. Mlodzych po pierwsze przwaznie nie stac a po drugie mysla i czytaja w necie co sie dzieje. Jeszcze tak niebylo zeby rozdawali cos za darmo. Chec latwego i szybkiego zysku kusi a przewaznie jest odwrotnie- niestety.