PDA

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Olivia

JaroPienza
24-02-2011, 22:49
...miedzy sprawami dnia codziennego została przyłapana jak nie śpi (co się rzadko zdarza)

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img84.imageshack.us/img84/5623/olivia24luty.jpg)

missbizarre
24-02-2011, 23:03
do albumu kolego - do albumu

z takimi zdjęciami jest tak, że dla Ciebie mają ogromną wartość sentymentalną, dla mnie jako oglądacza, techniczną - i tutaj tej technicznej trochę raczej jakby nie bardzo jest....

JaroPienza
24-02-2011, 23:45
do albumu kolego - do albumu

z takimi zdjęciami jest tak, że dla Ciebie mają ogromną wartość sentymentalną, dla mnie jako oglądacza, techniczną - i tutaj tej technicznej trochę raczej jakby nie bardzo jest....

szczegóły proszę.Gdzieś się muszę tego nauczyć ,a puki co jest taka modeleczka ;) Nie będę gryzł obiecuję

helopawelo
25-02-2011, 00:31
Dziecko trzeba czymś zainteresować, mama mogła by je zabawiać jakoś żeby się uśmiechało lub robiło minki. Mogło by też dobrze wyglądać jakby dziewczynka raczkowała lub w jakiś inny sposób pokazana w całości (leżąc, stojąc z kogoś pomocą, no chyba że ciaśniejsze kadrowanie i wtedy tylko buzia, ale dzieci mają śliczne oczy i przydałoby się żeby były bardziej otwarte :), poza tym mam wrażenie że kolory na buzi są troszkę za mocne.. Powodzenia życzę :)

JaroPienza
25-02-2011, 00:41
Olivia ma 9dni .Odróżnia głosy ,ewentualnie zmieniające się światło po czym śpi,ssie i inne czynności których nie będę pisał ;)... Co do otwartych oczu to był prawie max ;)

helopawelo
25-02-2011, 00:55
no tak, 9 dni :) więc w takim razie chyba zostaje tylko czekać aż modeleczka będzie chciała współpracować, a tymczasem focić i jeszcze raz focić ale narazie do albumu, na bardziej artystyczne pozy jeszcze przyjdzie czas :)

joanna_j
26-02-2011, 10:36
ja nie uwazam ze to zdjecie nadaje sie do albumu
no oczywiscie ladnie bedzie w nim wygladalo
ale zdaje sie byc tylko zwykklym zdjeciem majacym na celu jakies syntymenty
jak dla mnie mnie to jest na prawdę swietne zdjęcie
Pozdrawiam

JaroPienza
26-02-2011, 11:54
Dziękuje Joasiu.

Greg81
26-02-2011, 11:57
[QUOTE=JaroPienza;2296437]Olivia ma 9dni .
Gratulacje MOJA Julia jest dwa dni młodsza :smile:
Zdjęcie bardziej jednak do albumu.

amirez
26-02-2011, 14:40
Panie, 9 dni to prawie profi modelka. Tylko fotograf - ..... ;)
1. Ostrość z oczek zeszła.
2. Rączka tak jakoś się pojawia "nie wiadomo skąd".
3. A i kadr ciekawszy można przygotować.