PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Droga

desid
20-02-2011, 23:20
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img121.imageshack.us/img121/4596/76193250.jpg)

YarekM
21-02-2011, 11:17
nikt nie opiniuje? :smile:

Sz@kal
21-02-2011, 14:32
Ja to aż bym się chciał tą ścieżką przejść :) Choć na spacer wolałbym pogodniejsze niebo... Ale zdjęcie mi się podoba!

JarekJaszczyk
21-02-2011, 14:50
Chcialbym umiec robic takie zdjecia.
Ale odwazylem sie napisac pierwszy w zyciu komentarz do czyjegos zdjecia nie ze wzgledu na obraz ale tytul.
Myslalem kiedys, jak moglo-by wygladac zdjecie zatytulowane "Droga".
Wyobrazalem sobie czyjes slady, jakis cel gdzies na horyzoncie, jakies drogowskazy, opadajacy kurz albo zawirowania dymu lub mgly ktora przeciely skrzydla...
I pod tym wzgledem Twoj tytul mi sie nie podoba.
W odroznieniu do samej Fotografii.

Pozdrowienia,

desid
21-02-2011, 16:40
Chcialbym umiec robic takie zdjecia.
Ale odwazylem sie napisac pierwszy w zyciu komentarz do czyjegos zdjecia nie ze wzgledu na obraz ale tytul.
Myslalem kiedys, jak moglo-by wygladac zdjecie zatytulowane "Droga".
Wyobrazalem sobie czyjes slady, jakis cel gdzies na horyzoncie, jakies drogowskazy, opadajacy kurz albo zawirowania dymu lub mgly ktora przeciely skrzydla...
I pod tym wzgledem Twoj tytul mi sie nie podoba.
W odroznieniu do samej Fotografii.

Pozdrowienia,

Cóż fakt tytuł dałem w ostatniej chwili, tak mi się metafizycznie rzuciła droga. Ale po głębszym przemyśleniu to na końcu drogi/szlaku są chmury więc ... ;-)

barbi
21-02-2011, 23:37
Trafiony tytuł i bardzo ładny pejzaż (pięknie pokazana wieloplanowość). :smile:

creep
22-02-2011, 01:03
Wracam już któryś raz do tego zdjęcia, cały czas mi się bardzo podoba. Chociaż tytuł jest odpowiedni, mi bardzie kojarzy się temat zdjęcia z ubogą wersją Wielkiego Muru Chińskiego ;)

Kajtuś Czarodziej
22-02-2011, 09:26
Podoba mi się kolorystyka zdjęcia.
Gdzie jest ta ścieżka?

desid
22-02-2011, 11:08
To są nasze piękne Bieszczady, a dokładniej szlak z Tarnicy do Ustrzyk Górnych.
Pozdrawiam i dziękuję za komentarze.

wesu
22-02-2011, 12:03
Światła nie ma, wiec i koloru specjalnie efektownego też nie. Główny powód przeciętności tego zdjęcia. Kompozycja nie jest zła ale też i nie porywa. Nie widzę powodów do zachwytu.
Tytuł trafny ale banalny i oczywisty, jak kawa na ławę. Zawsze w takim przypadku czuję się jak głupek, który się nie domyśli, co widzi na zdjęciu ;]