PDA

Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Afrykanski Mario part IV - St Louis

ranbir kapoor
20-02-2011, 11:48
St Louis . Senegal

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img411.imageshack.us/i/l1074227vz.jpg/)

tbogdanowicz
20-02-2011, 14:15
Żółtego dałeś tyle że oczy ma jak przy zaawansowanej żółtaczce.

bercik
20-02-2011, 15:32
To jest słabiutkie, szkoda bo wcześniejsze zapowiadały świetną puentę !

pastwisko
20-02-2011, 16:22
A mnie się podoba, zwłaszcza z tym apostrofem :)

bercik
20-02-2011, 16:26
I ten przecinek spowodował, ze fotka tak dużo zyskała u Ciebie ?

ranbir kapoor
20-02-2011, 16:29
To jest słabiutkie, szkoda bo wcześniejsze zapowiadały świetną puentę !

skad pomysl ze to puenta?
no i rozwin swoja ocene z ktora sie nie zgadzam

bercik
20-02-2011, 16:43
skad pomysl ze to puenta?
no i rozwin swoja ocene z ktora sie nie zgadzam
Napisałem, że słabiutkie dla mnie i co mam rozwinąć? Mam napisać, że dlamnie to jest pstryk !
No bo co ? przecinek podnosi wartość tego ujęcia ? Ja tego porostu nie rozumiem. I dlatego jest taka ocena, co nie przekreśla tego co pokazałeś w poprzednich wejściach ! Może nie raz warto się zastanowić co i jak chce się przedstawić. Chyba, że tą fotografię kierowałeś do inteligentych " smakoszy " no to się wyłączam.

pastwisko
20-02-2011, 18:33
I ten przecinek spowodował, ze fotka tak dużo zyskała u Ciebie ?

Nie sądzisz że to pytanie jest bez sensu? Mamy kompletnie inne spojrzenie na fotografię, a moja odpowiedź nie sprawi że spodoba ci się bardziej ta fotografia. Więc po co zadawać takie pytania? Jaki sens ma w ogole kwestionowanie faktu że coś mi się podoba. Chcesz korygować moje gusta, po co? :)

bercik
20-02-2011, 19:04
Nie sądzisz że to pytanie jest bez sensu? Mamy kompletnie inne spojrzenie na fotografię, a moja odpowiedź nie sprawi że spodoba ci się bardziej ta fotografia. Więc po co zadawać takie pytania? Jaki sens ma w ogole kwestionowanie faktu że coś mi się podoba. Chcesz korygować moje gusta, po co? :)

Miły kolego przykro mi, że tak to zabrzmiało ! Masz rację Tobie ma prawo się podobać a mi nie.

wesu
20-02-2011, 19:48
Nawet bez tego "przecinka" zdjęcie jest dobre ze względu na bardzo fajny kontrast i kolor.