Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Welcome to the Jungle
Witam, taka moja wariacja mała, może sie spodoba ;)
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Sebastianito
15-02-2011, 18:34
Bede brutalny: Nie podoba mi sie wogole taka wizja.
Bede brutalny: Nie podoba mi sie wogole taka wizja.
Ale nie powiedziales dlaczego ?
<| MICHAŁ |>
15-02-2011, 18:39
Locter, co to jest?
powiedz, ze to zart... prowokacja taka... tak?
Locter, co to jest?
powiedz, ze to zart... prowokacja taka... tak?
Nie , nie prowokacja.
<| MICHAŁ |>
15-02-2011, 18:42
to powiem tak - to Twoje najgorsze zdjecie jaie widzialem
bez wyrazu, bez pomyslu, nie potrafie powiedziec niczego pozytywnego o tej pracy.
Tobie takie zdjecia nie powinny sie trafiac... to nie Twoj poziom
tyle
arturmsi
15-02-2011, 18:42
fotka mogłaby być dość ciekawa gdyby była jakaś bardziej widoczna obróbka, bo miejsce ma potencjał ;)
to powiem tak - to Twoje najgorsze zdjecie jaie widzialem
bez wyrazu, bez pomyslu, nie potrafie powiedziec niczego pozytywnego o tej pracy.
tyle
A naczym oglądasz to ? Pewnie na jakimś wyliniałym lcd z laptopa.
maniak666
15-02-2011, 18:46
to powiem tak
tyle
Amen.
<| MICHAŁ |>
15-02-2011, 18:49
no nie:shock:
jesli tak mozna nazwac sprofilowany monitor prawie za 7K, to tak
sprawdzilem na laptopie - wielkiej roznicy nie ma :))))
woec albo masz sprzet w technologii kosmicznej niedostepny dla maluczkich, albo powinienes powiedzic, co powinno zwrocic moja/nasza uwage...
Sebastianito
15-02-2011, 18:59
Wszystko zostalo powiedziane.
Nikonozaur
15-02-2011, 19:02
Oni mają rację...
A naczym oglądasz to ? Pewnie na jakimś wyliniałym lcd z laptopa.
Ja nie na laptopie, ale dales ciala....szczegolnie z ta mgielka z NIKa
Dobra to zamykam sie w sobie :(
Sebastianito
15-02-2011, 19:54
Nie chodzi o zamykanie sie w sobie a wzajemna pomoc. Jesli komus cos wyjdzie to sa ochy i achy, ale jak sie sprawe spapra to trzeba przyjac plaskacza w mordke i sie zastanowic a nie odrazu zamykac. Nikt tu nie jest alfa i omega aby zawsze wszystko pieknie wychodzilo! Wiadomo wszyscy sie staramy aby robic jak najlepsze foty a co za tym idzie czasem wdepniemy w bloto. Popatrz na swoje poprzednie zdjecia z tego miejsca, bardzo ladnie Ci wyszly...
Nie chodzi o zamykanie sie w sobie a wzajemna pomoc. Jesli komus cos wyjdzie to sa ochy i achy, ale jak sie sprawe spapra to trzeba przyjac plaskacza w mordke i sie zastanowic a nie odrazu zamykac. Nikt tu nie jest alfa i omega aby zawsze wszystko pieknie wychodzilo! Wiadomo wszyscy sie staramy aby robic jak najlepsze foty a co za tym idzie czasem wdepniemy w bloto. Popatrz na swoje poprzednie zdjecia z tego miejsca, bardzo ladnie Ci wyszly...
Żartowalem oczywiscie, i masz racje, jednak czasami nie sposób pogodzić naszych wizji z gustem odbiorców, dlatego czasem wychodza kwiatki. Mnie się to zdjęcie podoba, ale jak widać nikomu więcej, to znak, że nie jest ono dobre.
Mniej więcej wiem o co ci chodziło. Chyba jednak słońce było już zbyt wysoko i trochę inne kadrowanie by się przydało. Przy spełnieniu tych warunków moglibyśmy mieć do czynienia z namiastką dżungli...
Poprzednia seria z tego miejsca duzo bardziej mi sie podobala...
No i zas powtorze to, co nie tak dawno mowilem - my wiemy, ze stac Cie na wiecej i niestety... bedziemy tego od Ciebie wymagac :p ;)
Mnie się to zdjęcie podoba, ale jak widać nikomu więcej, to znak, że nie jest ono dobre.
To już może nadmierna spolegliwość. Myślę, że jednak warto mieć swoje wizje i może się ich trzymać, mając jednocześnie świadomość, że niewielu będą się podobały.
To już może nadmierna spolegliwość. Myślę, że jednak warto mieć swoje wizje i może się ich trzymać, mając jednocześnie świadomość, że niewielu będą się podobały.
Wyrocznia powiedziała kubełek. I tego się trzymajmy :)
Wyrocznia powiedziała kubełek. I tego się trzymajmy :)
A kto jest wyrocznią ?
A kto jest wyrocznią ?
No jak to kto? Ja :). Nie wiedziałeś :)
No jak to kto? Ja :). Nie wiedziałeś :)
Nie zamylaj, kogo miales na mysli ? Jak powiedziales A to powiedz i B.
To fakt tutaj dales ciala , a poprzednie byly takie dobre , szkoda , narobiles smaka :(
Nie zamylaj, kogo miales na mysli ? Jak powiedziales A to powiedz i B.
Przepraszam, ale nie rozumiem słowa "zamylaj". Coś jaśniej?
Wyrocznie mogą mówić co chcą, Młynarski powiedział: "róbmy swoje".
Z tym trzymaniem się swojej wizji za wszelką cenę to chyba lekka przesada.Bądz co bądz,ale rodzina i znajomi oraz ego, to nie są krytycy wysokich lotów i mający dystans.Tu trzeba gonić nieodkrytą,nieznaną wizję a nie s w o j ą wizję.
A tak wogóle to nie widzę zdjęcia,Locter.Mógłbyś?
Dzięki:-)
Widzę, że kolega pszetak jest zwolennikiem ustawiania się grzecznie w szeregu i nie wychylania się. To się chyba nazywa konformizm? A gdzie chęć szukania swojej drogi? I nie za wszelką cenę, tylko za cenę braku zrozumienia, aplauzu - więc samotności. Gdyby nie tacy samotni poszukiwacze nowych dróg, gdzie byśmy dziś byli?
Jest zdjęcie...no i dla mnie lepszy klimat niż na poprzedniej odsłonie-może za jasno no i kadr tez niezbyt atrakcyjny ale mimo wszystko oko bardziej odpoczywa
Tak!Ja to jestem strasznym konformistą-naprawdę-prawie codziennie udowadniam to sobie i innym na tym forum choćby.Trafiłeś w sedno.Gratuluję!
Duder przeanalizuj Ty lepiej jeszcze raz co napisałem a nie się podpalasz na personalne wycieczki.Jeszcze przeżywasz tą burzę w szklance wody jaka się rozpętała po twoim debiucie w krajobrazie czy co?Ochłoń.Prawie wszystko co piszesz ma teraz posmak tego wydarzenia..dokazał konformista megalomanowi.
Megalomaństwem jest sądzić, że pamiętam jakieś Twoje wypowiedzi sprzed miesiąca i że obserwuję Twoje zachowania na forum. Nie sądzisz?
Odniosłem się do Twojej wypowiedzi, która wydaje się jednoznaczna, ale nie wykluczam, że coś źle zrozumiałem. Nie krytykowałem Ciebie tylko prezentowany pogląd.
Locter?chyba się nie pogniewasz co?:-).Lekko się nudzę.
Duder ja poprostu pamiętam kadry i słowa innych(przynajmniej tych bardziej aktywnych lub charakterystycznych)-tak już mam,więc z góry zakładam że inni też tak mają..Co to ma wspólnego z megalomaństwem.Krytykując pogląd wyrażany przezemnie krytykujesz mnie-to chyba prosta zależność(zresztą ja nie mam nic przeciwko krytyce-wręcz ją lubię).Pozdawiam.
Karbulot
16-02-2011, 18:49
No niestety zgodzę się z poprzednikami, kadr kiepściutki jak na Twoje możliwości.