Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Raniuszkowe serce
evilseed
15-02-2011, 01:07
Tak walentynkowo, dziś ustrzelony ;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img407.imageshack.us/img407/5402/raniuszek1.jpg)
velaskez
15-02-2011, 01:12
Dobry strzał, podoba mi się;)
Martini30
15-02-2011, 09:12
Ładnie upatrzony, gratuluje spotkania. Kadr jednak do mnie nie przemawia. I ostrzenie chyba przesadzone (poświata między kontrastowymi miejscami).
luzaczek82
15-02-2011, 18:38
fajna sytuacja :-)
evilseed
15-02-2011, 23:38
Faktycznie jak teraz na to patrzę to jest przeostrzone. Chyba wczoraj coś z wzrokiem miałem nie tak. Dziękuję za opinie :)
No cóż fota bardzo kiepska.Laik w ptasiej dziedzinie nigdy by się nie domyslił że to raniuszek.
Okrutny bałagan w kadrze,za ostre światło,poza ptaka "nijaka".Technicznie także pozostawia wiele do życzenia.
Popracuj nad tematem!!!
Pozdrawiam
Lubię nietypowe, a przez to ciekawe zdjęcia. Fajne skojarzenie z sercem.
evilseed
16-02-2011, 09:17
No cóż fota bardzo kiepska.Laik w ptasiej dziedzinie nigdy by się nie domyslił że to raniuszek.
Okrutny bałagan w kadrze,za ostre światło,poza ptaka "nijaka".Technicznie także pozostawia wiele do życzenia.
Popracuj nad tematem!!!
Pozdrawiam Może odrobinę na swoją obronę napiszę, że nie zawsze tematem zdjęcia musi być prezentacja ptaka "także dla laika". Podałem w tytule jak ów stwór się nazywa i osoba nieobeznana z tematem (przy okazji ja też jestem laikiem w "ptasiej dziedzinie" :) ) zawsze może poszukać w google zdjęć lepiej go prezentujących. Mi właśnie zależało na takim pokazaniu raniuszka jakim nikt go nie obserwuje dopóki nie spojrzy na zdjęcia. Co do bałaganu w kadrze i techniki zgadzam się w pełni :)
Dziękuję za opinię i pozdrawiam :)
Lubię nietypowe, a przez to ciekawe zdjęcia. To tak jak ja, dziwne ;)
borregaard
16-02-2011, 19:46
No cóż...tomek61 ma rację...;)
Te dziwne sprawy i kadry....fajne,ale to nie to i tu...:)
Albo mamy "przyrodę" ,albo ...sam już nie wiem co...:)