Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Nic tu po nas ...
... chłopaki, ściemnia się, turyści pojechali i my też wracamy do domu .. na zimnego żubra
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img87.imageshack.us/i/dsc8427.jpg/)
Niezle sie schowales:) czy poszedles z nimi:)
Celeborn
14-02-2011, 20:35
najaktywniejsza cześć polaru szukała całą sobotę żubrów nic się nie trafiło, a tu proszę.
misiobudrysio
14-02-2011, 20:42
ja trafilem w niedziele
widze Qbass ze te zubry czesto sa w tym miejscu
co do fotki fajne swiatelko
pozdr.
No ja również w niedzielę
A może to Ty tam w lasku byłeś?
misiobudrysio
14-02-2011, 20:51
No ja również w niedzielę
A może to Ty tam w lasku byłeś?
w takiej czerwonej bluzie to ja a za mna szla malzonka
Mocne stado w ciekawym świetle ...ale mają widoki z okna :)
Mają je czasem na podwórku. A gospodarz strasznie przeżywał wczoraj, że te żubry ganiamy z miejsca na miejsce. Normalnie jak nie rolnik - super - naród się zmienia.
Mają je czasem na podwórku. A gospodarz strasznie przeżywał wczoraj, że te żubry ganiamy z miejsca na miejsce. Normalnie jak nie rolnik - super - naród się zmienia.
... a może ma w tym jakiś interes ;)
Kundzior
15-02-2011, 20:06
Światełko miodne, piękne zwierzaki, i aby zawsze łowy były tak owocne.
... a może ma w tym jakiś interes ;)
Może dyskusja nie na temat foto ale na pewno na temat przyrody a jeśli mają w tym interes to super to znaczy, że ludzie będą przyjeżdżać i zostawiać pieniądze i tym bardziej im się będzie opłacało.
Rozmawiałem z jednym fotografem podczas focenia i mówił, że tydzień temu rolnik ganiał żubry ciągnikiem, bo mu w szkodę weszły.
Ciekawe światełko:), bardzo fajna fota:).
Nie Tylko rolnicy mają takie podejście do zwierzaków, właściwie większość osób, które były u mnie dziwiło się, że mi bażanty koło domu chodzą a ja ich do gara nie wrzucam:roll:.
Ludzie najchętniej wszystko co się rusza przerobiliby na mięcho.
Tej zimy już bażanty nie chodzą, chyba je ktoś wrzucił do gara:(.
Nooo fajne zdjęcie, światełko przyjemne ale czy nie można było szeroki plan od frontu a nie od zadów ? Zagadać czule do pyska jakieś jabłuszko - to może i portrety by były :D