Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Późno jesienna aleja
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2011/02/DSC_4298_b-1.jpg
źródło (https://lh3.googleusercontent.com/_j-QjZfRfLgs/TVcrC860EdI/AAAAAAAAKt0/z3aNEYhOohU/s1280/DSC_4298_b.jpg)
Jakbys dał aparat bardziej w prawo to wyszłoby fajnie.......a tak jest bajzel moim zdaniem................. :)))))))
U mnie jest nieostro. :-(
pastwisko
13-02-2011, 17:49
A mnie się podoba, malarsko wyszło.
jacekz40
13-02-2011, 22:48
A mnie się podoba, malarsko wyszło.
Chyba dorobiłeś ideologię :lol: ta malarskość to zwykły przypadek a nie celowy zabieg, zdjęcie jest nieudane...
maniak666
13-02-2011, 22:52
Się pod uwagami przedpiśców podpiszę. I pytanko- czy to niebieskie w oddali to ślad po jakimś dwutakcie typu Syrenka czy też inny Trabancik...:smile:
Żeby nie powielać wypowiedzi poprzedników podpiszę się pod nimi :)
Kadr fajny, może ciut niżej, ale cała reszta jest do poprawy-zrób z tego B&W i będzie OK
Dzięki za konstruktywne opinie :)
Mydełko Fa. Fajna miejscówka, ale kiepsko wykorzystana mz.
Boryszuk
14-02-2011, 00:18
U mnie jest nieostro. :-(
ta.....mydlo straszne
Ale czy to aż taka straszna wada? Mi osobiście brak idealnej ostrości nie przeszkadza. Ale ja to się nie znam...
pastwisko
14-02-2011, 01:54
Chyba dorobiłeś ideologię :lol: ta malarskość to zwykły przypadek a nie celowy zabieg, zdjęcie jest nieudane...
Nic nie dorabiam - zauważ że napisałem wyszło, a nie zrobiłeś. Wiem, że 99% komentujących pisze wyszło mówiąc o pracy autora, ale dla mnie wyjść to moze coś przypadkiem lub przy okazji i w takim znaczeniu tego użyłem.
Mnie się podoba - chyba może mi się podobać, prawda ?
jacekz40
14-02-2011, 01:58
Nic nie dorabiam - zauważ że napisałem wyszło, a nie zrobiłeś. Wiem, że 99% komentujących pisze wyszło mówiąc o pracy autora, ale dla mnie wyjść to moze coś przypadkiem lub przy okazji i w takim znaczeniu tego użyłem.
Mnie się podoba - chyba może mi się podobać, prawda ?
Ależ oczywiście ;-) i zauważ, że nawet się Twoim gustom nie dziwię, nie krytykuję... :D
pastwisko
14-02-2011, 02:00
Ależ oczywiście ;-) i zauważ, że nawet się Twoim gustom nie dziwię, nie krytykuję... :D
Publicznie ;)