Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Kolega jest nieśmiały...
http://wpk.eltrakon.pl/L1008667%20Kolega%20jest%20niesmialy.jpg
źródło (http://wpk.eltrakon.pl/L1008667%20Kolega%20jest%20niesmialy.jpg)
downunder
13-02-2011, 02:35
Świetny tytuł. ;)
Nikonozaur
13-02-2011, 02:59
Wypasi(ecz)one... ;)
Al Koholik
13-02-2011, 11:22
:D Super!
tbogdanowicz
13-02-2011, 11:30
Dla mnie w połączeniu z tytułem, to jedna z lepszych Twoich prac.
urbanned
13-02-2011, 12:13
+++
Niby nieśmiały, ale z zainteresowaniem wygląda, tym samym nie mniejsze u widza zainteresowanie wzbudzając :)
Żeby z dwóch starych uli (?), porzuconych gdzieś w ponurym zakątku zrobić ciekawą, a do tego jeszcze wesołą historię... Brawo Wojtku :)
Sowulus12
13-02-2011, 12:59
Bardzo mi się podoba!
krokus66
13-02-2011, 13:15
Podpowiedz mi, na co poprzez tytuł chciałeś zwrócić mi uwagę lub do czego on się odnosi? Trochę nie chwytam.
Podpowiedz mi, na co poprzez tytuł chciałeś zwrócić mi uwagę lub do czego on się odnosi? Trochę nie chwytam.
Niby nieśmiały, ale z zainteresowaniem wygląda, tym samym nie mniejsze u widza zainteresowanie wzbudzając
Żeby z dwóch starych uli (?), porzuconych gdzieś w ponurym zakątku zrobić ciekawą, a do tego jeszcze wesołą historię... Brawo Wojtku
Otóż to. Brawo.
...ale ciekawski.
Nie mam pytań - bardzo dobre zdjęcie. Pozazdrościć oka!.
Łeee, zawiodłem się.
Nie zdjęciem, bo świetnie wypatrzone i uchwycone. Tylko brakiem nerwowej dyskusji i obrzucania się argumentami ;)
Przemek Paśnik
13-02-2011, 15:13
Łeee, zawiodłem się.
Nie zdjęciem, bo świetnie wypatrzone i uchwycone. Tylko brakiem nerwowej dyskusji i obrzucania się argumentami ;)
Analogowi Ortodoksi roztaczają wokół siebie pozytywną aurę :wink:
Jakie to szkło? Bokeh obłędny :)
Skojarzenie w tytule .... :) tylko Ty mogłeś na to wpaść.
Bardzo dobre wykonanie i BW.
Przede wszystkim zejście do odpowiedniego poziomu t.j. złapanie odpowiedniej perspektywy, aby uzyskać niesmiałego kolegę.
Jeżeli było odwrotnie tzn. pomysł na tytuł pojawił się później to i tak gratuluję skojarzenia :)
nareszcie wszyscy zadowoleni,dobre zdjęcie:smile:
jackrabbit
13-02-2011, 20:29
nareszcie wszyscy zadowoleni,dobre zdjęcie:smile:
ja bym wolal w kolorze :mrgreen:
Wojtku - twój pahadny koncept z tą figlahną anthopomohfizacją pasieki jest dophawdy wybohny! :D
Dołączam się do hoju zauhoczonych i entuzjastycznie pobzykujących z hoskoszy! :lol:
pitupitu
13-02-2011, 20:57
Zdjęcie jest świetne i faktycznie w połączeniu z tytułem tworzy niezła historię. Gratuluje oka. Pięknie wykadrowane i kolegę uchwyciłeś tak, ze faktycznie pięknie się wychyla. Dołączam się do pytania co to za szkło co taki bokeh daje;p ? Piękna biało czarna historia ;)
Wojtku - twój pahadny koncept z tą figlahną anthopomohfizacją pasieki jest dophawdy wybohny! :D
Dołączam się do hoju zauhoczonych i entuzjastycznie pobzykujących z hoskoszy! :lol:
Hahaha :lol:
Bardzo ciekawa fotografia, gratulacje!
No pięknie... Zdjęcie, które mi się podoba, podoba się również na Forum i awantur nie wzbudza... Fuks? Raz na jakiś czas statystyka dopuszcza... :mrgreen:
Dziękuję - bo cóż mam napisać? - jednocześnie przepraszając rozczarowanych. :D
Na pytanie o szkło odpowiem nieco przewrotnie:
Co by nie mówić, znajdzie się niemało tutejszych znawców, którzy chórem stwierdzą że tylko i wyłącznie legendarny Nikkor 1.8/50 (zwany przez niektórych Nikkorluxem) jest w stanie tak popsuć tło... ;)
ostrytux
14-02-2011, 00:18
Bardzo ekstra, świetnie się wychyla nieśmiały koleżka :D
+++
Widzę, że powoli wchodzą tutaj zwyczaje z plfoto. Co daje taki komentarz? Co oznacza? Co daje autorowi zdjęcia? Co z niego można wywnioskować, czego można się nauczyć, jak można odebrać? Ile plusów ma Twoja skala? 3? Zdjęcie jest wybitne? 10? Zdjęcie jest poprawne? A może to jakiś znacznik w stylu "tu byłem"?
Sorry za OT, ale zawsze mnie to irytowało.
I nawet nikt nie pruje kopary, że kadr centralny. ;)
I nawet nikt nie pruje kopary, że kadr centralny. ;)
To jeszcze raz ja, Jarząbek. Jeśli chodzi o zdjęcie, nie podoba mi się kadr centralny. Dziękuję. :)
To jeszcze raz ja, Jarząbek. Jeśli chodzi o zdjęcie, nie podoba mi się kadr centralny. Dziękuję. :)
Sorry za OT, ale zawsze mnie to irytowało.
:D
Nie liczy się, bo przegapiłeś "koleszkę". ;)
ostrytux
14-02-2011, 00:37
Ta ortografia ;) ehhh ;)
Przestańcie z tym kadrem centralnym, bo Piotrek będzie miał złe sny... ;)
Pamiętam taki rysunek z jakiegoś czasopisma:
Alkowa, gość w pełnej zbroi zaczyna coś wokoł siebie majstrować, a jego oblubienica na to:
- Nie teraz, Albercie, sąsiedzi usłyszą, jak się rozbierasz!
Długo formułowałem w głowie swój post z 23:22. Gdy zaczynałem go pisać, nie było jeszcze komentarza Ostrego. :p
Długo formułowałem w głowie swój post z 23:22. Gdy zaczynałem go pisać, nie było jeszcze komentarza Ostrego. :p
Wniosek - nie formułować w głowie. :D
Wniosek - nie formułować w głowie. :D
Tego bym nie chciał. Później wychodzą takie bzdety jak ten
+++
i wszystko się zapętla.
Lubię gdy komentarze nie są pozbawione rysy, jaką na słowie odciska myślenie :)
Tego bym nie chciał. Później wychodzą takie bzdety jak ten
i wszystko się zapętla.
OK, Tomku.
I tak jestem pod wrażeniem - masz dziś chyba dzień dobroci dla zwierząt. ;)
Ergo - myślę, więc nie jeZDem. ;)
krzysztofz24
14-02-2011, 14:05
E, no fajnie jest:-). Z pomyslem i z humorem. Do aspektow technicznych zero zastrzezen.
Rozumiem, że nieśmiały będzie żądlił Ulę - chyba, że to Ula więc my tu o równouprawnieniu mówimy :)
a czy to aby krajobraz... a dlaczego takie rozmemłane tło... a gdzie drugi plan... a dlaczego tak centralnie... a po co ta winieta... a gdzie pies... można się przyczepić? można! :D
Zobaczyć w krajobrazie coś, czego nie ma, to jest sztuka.
...... a jednak :} (http://www.youtube.com/watch?v=cgDLeLFuobo) Pozdrawiam. :mrgreen:
...... a jednak :} (http://www.youtube.com/watch?v=cgDLeLFuobo) Pozdrawiam. :mrgreen:
O, Roman zmartwychwstał? Czy tylko ja Ci spoczywać w spokoju nie daję?
"Milczycie w obiad mój panie Konracie!
Czy tylko na chleb gębę swą chowacie?"
:mrgreen:
Bartekkw
14-02-2011, 23:45
:):):)
i wszystko jasne :lol:
dobry tytuł a i fota dobrze zrobiona :)