Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Ania Lenarcik [Mario__M]
Mario__M
11-02-2011, 21:21
modelka: Anna Lenarcik
makijaż: Izabela Maciuszek
miejsce: Hotel SPA Medical Dwór Elizy w Kotlinie Kłodzkiej
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/)
znakomite na okładkę (tylko trochę rozprasza fragment odzieży na piersi)
a miejsce to chyba obojętne
A dla mnie za bardzo wygładzona twarz przez co mało naturalna a bardziej plastikowa.
A dla mnie za bardzo wygładzona twarz przez co mało naturalna a bardziej plastikowa.
ale to już taka okładkowa norma, zresztą w 2015 modelki nie będą już potrzebne,
co nie zmienia faktu, że praca jest, imo, znakomita
Widziałbym tą Panią z zamkniętymi ustami, poza tym nie odpowiada mi ten plastik na twarzy.
Sorry ale mnie to zdjęcie odrzuca... modelka zdecydowanie powinna mieć zamknięte usta. Twarz wyszła nieproporcjonalnie, kości żuchwy wyglądają na bardzo szerokie. Nie wygląda to dobrze. No i twarz za bardzo wygładzona w stosunku do reszty.
Mario__M
12-02-2011, 08:26
znakomite na okładkę (tylko trochę rozprasza fragment odzieży na piersi)
a miejsce to chyba obojętne
Nie zrozum mnie źle ale, nie pomyślałeś że to może być jeden z warunków umowy aby umieścić miejsce wykonania sesji?
Usta ... czy jest jakaś reguła mówiąca o tym że usta muszą być zawsze zamknięte?
A co do reszty to tak jak mówicie "plastik fantastik", ale czasami jest potrzebny 8-)
LordRamzes
12-02-2011, 09:17
Jestem na NIE za dużo plastiku i nie ma wytłumaczenia czy okładka czy nie , nawet na okładkach robi się to subtelnie aby było to jak najbardziej naturalne i choć w małym stopniu pokazać fakturę skóry , tu mamy po prostu blurrrrr, jak koledzy usta zamknięte
velaskez
12-02-2011, 10:50
Zamknij jej usta, bo ma wielkie siekacze. Trochę subtelniej i będzie ok jak dla mnie.
barracuda
12-02-2011, 17:32
Jak dla mnie obróbka to nieporozumienie, nawet jak na okładkę czegokolwiek. Reszta ujdzie, ale bez rewelacji.
krzysiekn
12-02-2011, 19:13
trochę plastiku jest,ale w tele tygodniu to jest makabra.:mrgreen:.mnie się ząbki podobają .
Usta ... czy jest jakaś reguła mówiąca o tym że usta muszą być zawsze zamknięte?
Nie ma takiej reguły... ale w tym przypadku akurat wygląda to bardzo nieestetycznie.
Zbytnio rzucający się blur, a tak po za tym nie wrzucał bym zdjęcia z takimi ząbkami.
Argymir Iwicki
13-02-2011, 00:37
zdjęcie ładne, za 20 lat będą mówić, że to neo70th
Takie przephotoshopowane.
agatatoja
13-02-2011, 05:13
oj też muszę zaprostestować. Plastik w takim wydaniu to zdecydowanie nie okładkowa norma. I tak jak zwykle nie komentuje ust (otwarte/zamkniete) to tu jakoś te zębiska na wierzchu psują raczej odbiór, a na pewno nie pomagają. Choc tak jak wyzej - głowny problem to raczej skóra.
DonArturo
13-02-2011, 15:45
już prawie wszystko zostało napisane(brzydkie zęby, sztuczność etc)
niestety muszę się pod tym podpisać :(
andrzej_laskowski
13-02-2011, 19:43
Sorry ale mnie to zdjęcie odrzuca... modelka zdecydowanie powinna mieć zamknięte usta. Twarz wyszła nieproporcjonalnie, kości żuchwy wyglądają na bardzo szerokie. Nie wygląda to dobrze. No i twarz za bardzo wygładzona w stosunku do reszty.
I ja tak samo.
Zdecydowne nie. Plastik na twarzy naprawde przegiety. Do tego nie podoba mi sie tak rzucajacy sie w oczy ''podzial twarzy'' na jasna (gora) i ciemniejsza (dol). Wyglada to bardzo nie naturalnie.
rafalg78
14-02-2011, 23:46
za bardzo wygładziłeś skórę twarzy
za bardzo wygladzona twarz, nieco subtelniejsza obrobka bylaby wskazana mz