Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Bez motywu
Cześć.
Jako że częściej prezentuję piony z mocnym motywem,tym razem poziom(jak w tytule)-tak na rozluznienie gałek ocznych;-)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img535.imageshack.us/img535/4222/dsc0465trzywebramzimni.jpg)
Dziękuję.
Piekne zielenie, jasnosc jak trzeba.....sam kadr malo prywajacy, ale przyjemny....
Sebastianito
09-02-2011, 12:50
szkoda ze bez tytulowego motywu niestety... Ale przyjemnie, mimo wszystko.
Przyjemny kadr z pięknymi kolorami.Pozdrawiam
jacekz40
09-02-2011, 18:00
Bez motywu
szkoda ze bez tytulowego motywu niestety... Ale przyjemnie, mimo wszystko.
Jak to bez motywu? A strumyk płynie z wolna... ;-)
No dziękuję bardzo panowie.
Co sądzicie o tonacji(wchodząc w szczegóły już)Swiatło jest dość jednorodne jeżeli chodzi o jego kolor i to paradoksalnie utrudnia złapanie odpowiedniego kolorytu zdjęcia-poprzez parasol z liści. Łatwo przedobrzyć w takich warunkach-myślicie że się udało bo ciągle mam wątpliwości?
bardzo ładna kolorystyka, nie ma sztuczności w tej fotografii - podoba mi sie i to bardzo :)
Pokazałeś to miejsce bardzo naturalnie jak piszą powyżej ze brak motywu to dla mnie las jest motywem .
Sebastianito
09-02-2011, 20:45
No teraz kolorystyke widze i bardzo ladnie jest!
Bardzo podoba mi się to zdjęcie, naturalne, nie przekombinowane, o to chodzi.
midnight
09-02-2011, 23:55
Bardzo mi się podoba. Uspokaja.
Świetne kolorki, zdjęcie bardzo przyjemne
Bardzo pięknie szemra ten strumyczek.
Świetny klimat ukryłeś w tym kadrze.
Koi, bardzo koi :).
Bartekkw
10-02-2011, 20:22
Piekne zielenie, jasnosc jak trzeba.....sam kadr malo prywajacy, ale przyjemny....
podpiszę się pod tą wypowiedzią
Kadr bardzo dobry, jedynie kolorki bardziej bym stonowała (to jest w lesie - nie ma tam tyle światła i tylu kolorów), jak dla mnie.:smile:
Jacek Wrzesińsk
10-02-2011, 22:44
Mi się podoba ,ma klimat:wink:
Nikonozaur
11-02-2011, 11:57
Bardzo podoba mi się to zdjęcie, naturalne, nie przekombinowane, o to chodzi.
I tu się podpiszę.
krzysztofz24
11-02-2011, 12:03
Bardzo ladne kolory, przyjemne swiatelko tam na dalszych planach...fajne te obrosniete na zielono glazy na pierwszym planie:-). Bardzo ladny lesny obrazek wyszedl.
Dziękuję panom i pani uprzejmie za wyrażenie swoich oddczuć.Obrazek na tz.nutę naturalistyczną jest, więc szczerze mówiąc przeczuwałem sukces:-).
Dzięki...
...dziwnie jakoś tak bez polemiki:-)