Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Gdzie się podziała zima?
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img220.imageshack.us/i/dsc9023.jpg/)
Kundzior
09-02-2011, 00:27
niezły pasztet :P
hehe normalnie konsternacja, podoba mi się mimo pewnego chaosu, który powoduje bokeh.
Photoartbox
09-02-2011, 08:35
Porazka obrobkowa, kontrast, nasycenie, wyostrzanie. Albo masz uszkodzony monitor, albo, zadnych hamulcow przy suwakach. Oczy bola;)
camaxtli85
09-02-2011, 09:50
bolą bolą, ostrość kiczowata, a sam kadr też nie bez mankamentów
Karbulot
09-02-2011, 14:05
Porazka obrobkowa, kontrast, nasycenie, wyostrzanie. Albo masz uszkodzony monitor, albo, zadnych hamulcow przy suwakach. Oczy bola;)
Podpisuje się.
jako humor bardzo na plus :D
jako fotografia na minus.
wygląda jak zdjęcie zrobione profilem ustawionym na super mega ultra high kontrast + hiper diper nasycenie & hokus pokus, czary mary niech ten królik nie wygląda jakby był za pomocą kalkulatora systemowego wklejany ;)
atrem_foto
09-02-2011, 14:36
Myślę, że gdybyś nie pojechał tak z kolorami i wyostrzaniem, to po deczko innym kadrowaniu wyszłaby fajna fotka. Jeśli te kolory wyszły Ci niezamierzenie, to doradzam kalibrację monitora, bo zieleń trawy jest przerażająca :D
lubię soczyste kolory ;-) ale tutaj to już przesada na maxa ;-)
jako humor bardzo na plus :D
jako fotografia na minus.
wygląda jak zdjęcie zrobione profilem ustawionym na super mega ultra high kontrast + hiper diper nasycenie & hokus pokus, czary mary niech ten królik nie wygląda jakby był za pomocą kalkulatora systemowego wklejany ;)
Na humor, na humor miało być
Ale teściowa ma wypalony monitor :) Musze jej kupić nowy :)
Jak zobaczyłem u siebie na monitorze ... szok
to zamiast światłoterapii <lol>
rafalg78
09-02-2011, 20:18
fuuuuuuuuuu
to zamiast światłoterapii <lol>
ciekawa alternatywa dla nudnego bycia monitorem :D
ponoć zieleń działa kojąco na oczy...tymczasem ta zieleń może zabić :D