PDA

Zobacz pełną wersję : Strona firmowa na Facebooku - Pytanie

Beson
07-02-2011, 14:13
Witam, zapewne jest tutaj ktoś kto posiadał, posiada lub orientuje się w całym tym facebookowym świecie bardziej niż ja. W chwili obecnej usiłuje stworzyć tam swoją stronę, lecz w pewnym polu edycji znalazłem coś takiego:

http://img823.imageshack.us/img823/6656/65410680.jpg

Po najechaniu myszką na "?" wyświetla mi się komunikat "Opcja edycji jest dostępna tylko dla stron z liczbą fanów mniejszą niż 100" Może mi ktoś powiedzieć jak mam to interpretować? Czy w momencie gdy będę miał ponad 100 fanów to nie będę mógł edytować żadnego pola w zakładce "podstawowe informacje" czy po prostu tu chodzi wyłącznie o pierwsze pole "Imię i nazwisko"?

ThomasVoland
07-02-2011, 14:34
O imię i nazwisko.

Andy_O
07-02-2011, 16:23
Zwróć tylko uwagę co zakładasz: profil prywatny czy "fan page".
Jeśli w profilu prywatnym wpiszesz "Agencja Fotograficzna" to ci tą stronę wkrótce zawieszą - bo profile prywatne są dla osób a nie firm.

Mając profil prywatny możesz dołożyć dowolną ilość "fan page", możesz też założyć "fan page" bez profilu prywatnego ("Utwórz stronę dla gwiazdy, zespołu lub firmy").

Profil prywatny od fanpadżesów różnią się zgrubsza tym, że jako osoba zbierasz przyjaciół, a jako firma zbierasz fanów :-) "Przyjaźnie" muszą zaakceptować obie strony, a fanem można zostać bez akceptacji.

PeterWolf
07-02-2011, 17:44
Mając profil prywatny możesz dołożyć dowolną ilość "fan page"
Mam profil prywatny i 1 fan page. Chcę założyć drugi fan page - gdzie konkretnie jest ta opcja, przejrzałem wszystko i nie mam, chyba jakaś wybrakowaną wersje FB mam ;)

McSimus
07-02-2011, 23:55
Szukaj szukaj, jest tam na pewno :) Też się z tym badziewiem bawię :)

marszull
08-02-2011, 00:19
Mam profil prywatny i 1 fan page. Chcę założyć drugi fan page - gdzie konkretnie jest ta opcja, przejrzałem wszystko i nie mam, chyba jakaś wybrakowaną wersje FB mam ;)

jak jestes zalogowany, to na samym dole reklama, a pozniej wybierz strony, czy zaloz strone ;)