Zobacz pełną wersję : Nikon Capture NX2 Upragade - jak to wygląda?
Witam.
Mam zapewne banalne pytanie, ale wolałbym się upewnić.
Czy kupując wersję UPRAGADE programu Capture NX2 dostaję w pudełku serial potrzebny do odpalenia programu?
Czy jeśli nie mam poprzedniej wersji CNX to Upragade'a nie zainstaluje?
A jeśli zainstaluje np.: triala i na niego spróbuje zainstalować UPRAGADE'a, to co wtedy?
Wiem, że pytanie może banalne, ale jestem ciekaw, jak to dokładnie wygląda.
Wersja "UPRAGADE" (co z uporem trzykrotnie powtarzasz), jest jakąś nową formą tego oprogramowania i wątpię by ktoś był w tej kwestii zorientowany. :D
Ja miałem CNX i kupiłem CNX2 upgrade i do dobre ponad rok temu. W pudle jest serial dla CNX2.
Nie wiem, czy można zainstalować CNX2 nie mając CNX. U mnie zainstalował się w oddzielnym katalogu.
Żeby zainstalować upgrade trzeba mieć SN do poprzedniej wersji. Pozostałe pytania bez sensu.
Powiem Ci więcej. Musisz mieć zainstalowaną poprzednią wesję softu na dysku. Jeżeli ją odinstalujesz, wówczas NX2 będzie pytał o prawidłowy SN, a tego od NX2 upgrade nie będzie przyjmował.
Proac150
11-02-2011, 18:43
Powiem Ci więcej. Musisz mieć zainstalowaną poprzednią wesję softu na dysku.
Nieprawda !!!!! Wystarczy zainstalować CNX2 nawet pobrany z sieci, program poprosi tylko o podanie SN z CNX i CNX2. Tyle :)
sanderus
17-05-2011, 12:36
jak to jest z legalnoscia Capture NX2?
czy jesli nie posiadamy dowodu zakupu to mamy "legalna" wersje?
Nieprawda !!!!! Wystarczy zainstalować CNX2 nawet pobrany z sieci, program poprosi tylko o podanie SN z CNX i CNX2. Tyle :)
Dokładnie. Nie ma najmniejszego problemu z upgrade NX2, jeśli się ma oba (CNX i CNX2) numery seryjne.