Zobacz pełną wersję : [ Pozostałe ] Matrix od Placu Trzech Krzyży
tak mi się jakoś skojażyło. Nigdy nie myślałem, że kupie sobie kompaktową cyfrówkę. Kupiłem Samsunga EX1 i jestem zachwycony : ) Nadal jednak jestem wierny mojemu D200
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img51.imageshack.us/img51/9462/jpg0823anet.jpg)
Podoba mi się ten motyw z wyświetlaczem autobusu, fajne.
faktycznie, motyw z cyferkami najlepszy ;)
Bez cyferek fota byłaby mniej niż przeciętna :)
Zajefajne :-)
zakładałeś z góry taki efekt czy tak wyszło ?
mariobor
09-02-2011, 01:30
Zdjęcie bardzo dobre. A efekt wyświetlacza tak musiał wyjść, bo one po prostu mrugają niezauważalnie dla oka (co nie znaczy że dla matrycy ;) )
Miro MJ. Czysty przypadek. Nie wiedziałem, ze one migają, a muszą migać szybciej niz 30 razy na sekundę. Autobus też wpadł mi przypadkowo w kadr. Do Samsunga nie mam pilota ani wężyka. Nastawiałem samowyzwalacz na 2 sekundy a reszta to przypadek. Jak znajdę chwilkę czasu, to wybiorę się w miasto w godzinach szczytu, ale tym razem z moim Nikosiem na porządnym statywie. :)
Fotka całkiem efektowna.
Muszę ją pokazać mojemu koledze. Zastanawia się już od jakiegoś czasu nad zakupem EX1.
Fotka całkiem efektowna.
Muszę ją pokazać mojemu koledze. Zastanawia się już od jakiegoś czasu nad zakupem EX1.
Jako dodatkowy aparat SUUUUPER! Trochę krótki zoom, ale pokażcie mi innego kompakta ze światłem 1.8!
Ja jestem bardzo zadowolony. Polecam z czystym sumieniem.
Jako dodatkowy aparat SUUUUPER! Trochę krótki zoom, ale pokażcie mi innego kompakta ze światłem 1.8!
Ja jestem bardzo zadowolony. Polecam z czystym sumieniem.
Z tym krótkim zoomem to trochę problem dla niego, bo to zapalony paralotniarz i chciałby coś pofotografować z powietrza. A jak wygląda praca tego aparatu na wysokich ISO?
Z tym krótkim zoomem to trochę problem dla niego, bo to zapalony paralotniarz i chciałby coś pofotografować z powietrza. A jak wygląda praca tego aparatu na wysokich ISO?
Ehhh....hm.... nie próbowałem. Wszystko ograniałem do tej pory nie wchdząc powyżej 400 ISO - przyzwyczajenie
z mojego D200, ktróy powyżej szumi strasznie - i w tym zakresie nie widziałem dramatycznych różnic, żeby nie powiedzieć żadnych różnic.
Tak na marginesie, tutaj jest duży wątek o EX1, łącznie z testami. Zapoznaj się z nim.