Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Na szczycie Kalenicy 964 m n.p.m.
ostrytux
04-02-2011, 00:42
W ciasnocie na 20m wieży w tłumie napalonych pstrykaczy krajobrazu ;)
było nas tam aż siedmiu :D :twisted:
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img825.imageshack.us/img825/8388/kalenica01mg.jpg)
Pozdrawiam serdecznie.
Piekne swiatlo , kadrowo i technicznie dla mnie cacy!
maniak666
04-02-2011, 00:44
No i cóż powiedziec. Co najwyżej do samego siebie- patrz i ucz sie jak panowac nad światłem...
Piknie Panie- jak to zwykle u Ciebie.
Sebastianito
04-02-2011, 00:45
Bylo siedmiu, i siedem roznych barw poranka :)A teraz przyznac sie jak tam bylo naprawde :)
Swietnie pokazane!
Nikonozaur
04-02-2011, 00:53
Pięknie Michale, oj jak ja też bym tak chciał. Niestety z dostępnej mi kalenicy widoki nie są tak spektakularne... :shock:
jacekz40
04-02-2011, 00:54
W ciasnocie na 20m wieży w tłumie napalonych pstrykaczy krajobrazu
było nas tam aż siedmiu
a puenta jest prosta...trzeba było tam być w odpowiednim czasie :grin:
Świetne te muskające światełko na pierwszym planie, ...piękne zdjęcie.
Ja się nie dziwię że pstrykacze krajobrazu byli napaleni... rewelacja, chciałoby się jeszcze szerzej, byłoby jeszcze więcej do podziwiania...
bardzo ładnie zrobione ze swietnym swiatełkiem, no ale ponoć Jacek palił góry więć jak miało nie być światła :)
Piękne światełko uchwyciłeś :-)
Bardzo zgrabny kadr, obróbka nienaganna, a światło... bajka :)
Szkoda, że takie chwile trwają tak krótko... Chociaż - z drugiej strony - może właśnie dlatego tak cieszą :)
bardzo ładnie zrobione ze swietnym swiatełkiem, no ale ponoć Jacek palił góry więć jak miało nie być światła :)
No ba :mrgreen:
No i jest strona południowa z tamtego poranka i z tamtej wieży pokazana.
Piękne to światło było kładące się po chmurkach i mgiełkach.
I nie ukrywam, że i u mnie na podorędziu, tfu..., na karcie identyczny kadr figuruje ;).
december
04-02-2011, 10:51
Mam to samo :) Dodam, że wieża się telepała na wszystkie strony i podstawowym hasłem przy robieniu fot było: Nie chodzić k***a! :) Piękna fotografia.
rafalg78
04-02-2011, 13:48
Piękne światło, jak zwykle u Ciebie.
Nie ma lipy... ;) Jest przepięknie!!!
Co za światło! Kadr sam w sobie nie jest porażający, ale światło wynagradza to z nawiązką.
ostrytux
06-02-2011, 00:01
Dodam, że wieża się telepała na wszystkie strony i podstawowym hasłem przy robieniu fot było: Nie chodzić k***a! :)
To fakt trzeba było komunikować zamiar wykonania zdjęcia :twisted: a i tak na 5 fot 4 były nieostre :D
Gdy otwierało mi się to zdjęcie (od góry) pomyślałem coś o zgranej melodii ;)
Ale pierwszy plan z tymi plamami światła jest naprawdę super i jak dla mnie to właśnie on robi to zdjęcie bardzo atrakcyjnym.
wolnyslimak
06-02-2011, 00:07
Niby daleki plan jest clou tej fotografii ale to 1-wszy, dolny plan z porannym światłem "robi" to zdjęcie. Super.
Tośmy się Szuwar zgrali. Pozdrawiam
Piękne światło i piękne zdjęcie
jakos mi umknelo to zdjecie a jest naprawde ladne! zazdoszcze wam tych plenerow:)
Piękne delikatne światło.Pozdrawiam
Dla mnie obłędne zdjęcie. Majstersztyk.
midnight
07-02-2011, 19:24
Świetne! Pięknie tam.
Pozazdrościć światła! Kadr i technicznie - nie mam pytań - bardzo dobra robota.
krzysztofz24
08-02-2011, 11:45
Piekna wieloplanowosc i rozklad swiatla. Szczegolnie podoba mi sie jak zlapales swiatlo na pierwszym planie.
pietrobas
08-02-2011, 11:57
Warto sie było pognieść ;)
Bardzo udane zdjęcie w przyjemnej kolorystyce. I pomyśleć że niektórzy myślą, że góry to tylko w Austrii. A może to lepiej ;)
Karbulot
08-02-2011, 12:31
Kapitalne zdjęcie :) .
Piękne przedpole, z tymi rudymi iskierkami.
Gratuluję kolejnej bdb pracy.