Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Panta rhei ...
Witam
Tylko jedno pod Wasza ocene.
Wladyslawowo.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us)
Pozdrawiam
fajny klimacik, ładne kolorki, jesienno-"zimowo".....
podoba się
DonMaliniacco
16-01-2007, 14:28
ja tez chce szeroki kąt :)
ja tez chce szeroki kąt :)
A ja D200 ... ;)
(i jeszcze szerszy kąt:) )
jak mogles narazic aparat na taka piaszczysto-dmuchajaca pogode:twisted:
plus za ujecie tego piachu, reszta taka normalna
podoba mi sie. fajne smugi piasku.
Bardzo pozytywnie, lubię takie morskie klimaty (też jestem znad morza).
troche tak pustawo. podkresla to jeszcze niepewne kadrowanie. Ni to w polowie ni w jednej trzeciej.
Mozesz lepiej bo widzialem....
A ja patrząc na to zdjęcie czuję ten podmuch wiatru. I to mi się podoba.
troche tak pustawo. podkresla to jeszcze niepewne kadrowanie. Ni to w polowie ni w jednej trzeciej.
Mozesz lepiej bo widzialem....
Pustawo jak to na szerokiej piaszczystej plazy zima bywa :) Co do kadrowania ciezko sie wypowiedziec ... zapewne mozna bylo to zrobic lepiej (zawsze mozna) w momencie samego robienia zdjecia - mialbym z czego przekadrowac ... a tak szkoda mi bylo obcinac chmury albo chocby waski pasek plazy byle zachowac proporcje.
Ale co ja sie bede tlumczyc - wialo tak ze obiektyw sie na lewa strone przewijal, piach wszedzie, solanka (ktora mnie straszono w innym temacie) gdzies w powietrzu czychala tylko by dopasc srubki w korpusie... slowem warunki partyzanckie - zdjecie i aparat do torby :) :)
Dziekuje za komentarze.
firegnom
18-01-2007, 18:52
Zdjecie ma super klimacik , ale mnie ten "slupeczek" po prawej poprostu rozbraja , wszystko chwieje sie od wiatru ludzie fale piasek , nierowne slady , i piekne chmury ... ale ten idealnie prosty dragal zupelnie nie na miejscu ;)
Pozdrawiam
Maciek
(...) ale ten idealnie prosty dragal zupelnie nie na miejscu ;)
(...)
No żeby chociaz w mocnym punkcie ... :twisted:
A powaznie - mnie nie przeszkadza. ;)
fajne smugi na piasku, calosc OK ;)