Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Connemara
Witam, znowu szuflandia...
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img25.imageshack.us/i/mg0652n.jpg/)
Sebastianito
02-02-2011, 18:22
Bajka panie! A jak bys to w panorame przyciął?
Quakerek
02-02-2011, 21:05
Czysty kadr i bardzo fajnie wydobyte kolorki, podoba mi się to zdjęcie :)
Romano H.
02-02-2011, 22:22
w ładnych barwach
Locter tyle tam u ciebie fajnych górek, a ty znowu wodę focisz :). Wdrapalbyś się na jakiś szczyt i zapodał jakąś fajną panoramkę z góry leniu jeden ;). Zdjęcie zacne jak zawsze, chyba żeście już z Gregiem wszystko w stanie ciekłym obfocili w tej Irlandii. No ale nie ma się czemu dziwić, taakie widoki...
nono, Michał pięknie podajesz... bardzo dobre zdjęcie.
Locter tyle tam u ciebie fajnych górek, a ty znowu wodę focisz :). Wdrapalbyś się na jakiś szczyt i zapodał jakąś fajną panoramkę z góry leniu jeden ;). Zdjęcie zacne jak zawsze, chyba żeście już z Gregiem wszystko w stanie ciekłym obfocili w tej Irlandii. No ale nie ma się czemu dziwić, taakie widoki...
Spoko, beda i górki, zamierzam się ostro wziąć do roboty w tym roku.
Dzieki wszystkim za komentarze.
Nikonozaur
03-02-2011, 02:33
Tyle tam pięknej surowizny, a Ty akurat beton zapodajesz, reszta spoko.
Ładny czysty kadr i kolor, no może pierwszy plan niezbyt ciekawy.Pozdrawiam
Kadrowo i kolorystycznie jest OK :).
Rewelka! Podoba się bardzo! LD wydaje się ciut za jasny ale to pewnie wina mojego monitora w pracy
jacekz40
03-02-2011, 13:51
Tyle tam pięknej surowizny, a Ty akurat beton zapodajesz, reszta spoko.
Pierwszy rzut oka na fotkę i też jakoś mi ten beton wpadł w oko, zupełnie niepotrzebnie, bo kadr sam w sobie bardzo zacny i w całości zdjęcie musi się podobać...ale mogło podobać się jeszcze bardziej :grin:
Fajnie ten wulkan dymi :)
Tak na próbę wyciąłem sobie dół żeby zostało 900x400 i dla mnie ładniejsza jest taka panoramiczna kompozycja.