PDA

Zobacz pełną wersję : Potrzebne zdjęcia z Gal MMA. Pilne !!!

step.tom
31-01-2011, 00:01
Witajcie

Moja znajoma jest redaktorem piszącym do wielu różnych magazynów (czytaj pism). Pracuje obecnie nad materiałem do www.magazynstyle.pl, (http://www.magazynstyle.pl/) a tematem jest MMA. Nie znam szczegółów lecz poprosiła mnie o pomoc ze zobrazowaniem tegoż jakże szlachetnego sportu. Nie mam w swojej szafie zdjęć z Gal MMA ale wiem ,że kilku z Was na forum posiada.
Gdyby był ktoś chętny do prezentacji 5 zdjęć swojego autorstwa również w wersji drukowanej proszę o info w tym wątku oraz kontakt via e'mail [email protected].

Dla lepszej organizacji osoby zainteresowane poproszę o przygotowanie stykówki ( w pdf ) ze swoimi najlepszymi ujęciami z gal MMA. A ja zwrotnie odeśle numery 5 zdjęć, którymi będę zainteresowany wraz z wzorem oświadczenia właściciela praw. Docelowo zdjęcia potrzebować będę 15 x 21 300dpi.

W razie pytań proszę w tym wątku lub na podany powyżej adres.

step.tom
31-01-2011, 01:15
Witajcie

Moja znajoma jest redaktorem piszącym do wielu różnych magazynów (czytaj pism). Pracuje obecnie nad materiałem do www.magazynstyle.pl, (http://www.magazynstyle.pl/) a tematem jest MMA. Nie znam szczegółów lecz poprosiła mnie o pomoc ze zobrazowaniem tegoż jakże szlachetnego sportu. Nie mam w swojej szafie zdjęć z Gal MMA ale wiem ,że kilku z Was na forum posiada.
Gdyby był ktoś chętny do prezentacji 5 zdjęć swojego autorstwa również w wersji drukowanej proszę o info w tym wątku oraz kontakt via e'mail [email protected].

edit:

Oczywiście nie wspomniałem o najważniejszym ( dla większości z Was ). Zlecenie / prośba jest Non profit, tzn nie przewidziano żadnych gratyfikacji finansowych za udostępnienie zdjęć poza publikacją informacji o autorze.

rlat
31-01-2011, 10:59
O tempora o mores, znajoma też pisze te artykuły non profit?

thor88
31-01-2011, 11:24
a już myślałem, że się dogadamy bo mam większość gal MMa na HDD, tylko że problem jest taki że na swój aparat i szkła i za swoją pracę ja lubie profit, a non to raz w roku dla Owsiaka moge strzelić. Pozdrawiam.

PS. Pogadaj z koleżanką. Nie oczekuje zapłaty jak za foty Britney S wysiadającej bez majtek z samochodu ale rozdawanie czegoś co kosztowało (sprzęt, akredytacje, czas) za darmo obcym ludziom???

fIlek
31-01-2011, 12:14
Tomek, w razie czego pogadaj z nimi: http://www.kswfoto.com/index.php - podejrzewam, że w ramach promocji imprezy dadzą za free

thor88
31-01-2011, 12:37
Tomek, w razie czego pogadaj z nimi: http://www.kswfoto.com/index.php - podejrzewam, że w ramach promocji imprezy dadzą za free

i uważasz, że KSW będzie się promować w lokalnej gazecie? że to ten target???

fIlek
31-01-2011, 12:58
i uważasz, że KSW będzie się promować w lokalnej gazecie? że to ten target???

Wiem, że będzie się promować. Mają nowy produkt KSW Extra - objazdówka po Polsce, więc lokalne artykuły (byle były pochlebne) to dla nich prezent.

step.tom
31-01-2011, 19:48
O tempora o mores, znajoma też pisze te artykuły non profit?

Odpowiedź wysokich lotów... Jeżeli nie chciałeś pomóc w tym temacie trzeba było nie zabierać głosu. Po za kolejnym postem nie osiągnąłeś nic więcej...

a już myślałem, że się dogadamy bo mam większość gal MMa na HDD, tylko że problem jest taki że na swój aparat i szkła i za swoją pracę ja lubie profit, a non to raz w roku dla Owsiaka moge strzelić. Pozdrawiam.

PS. Pogadaj z koleżanką. Nie oczekuje zapłaty jak za foty Britney S wysiadającej bez majtek z samochodu ale rozdawanie czegoś co kosztowało (sprzęt, akredytacje, czas) za darmo obcym ludziom???

Niestety tak bywa w życiu. Jak następnym razem będzie kasa do wydania to wiem gdzie pytać... ;-)

Thx.

po raz kolejny potwierdza się, że moja diagnoza, że fotografia upada, jest trafna ...

Może byś został w takim razie lekarzem. Stawiasz trafne decyzje... Ale tak to bywa nie pytani lub mający najmniej do powiedzenia krzyczą najgłośniej...

Dziękuję za zaangażowanie w temat i pozdrawiam

Błażej
31-01-2011, 20:08
Może byś został w takim razie lekarzem. Stawiasz trafne decyzje... Ale tak to bywa nie pytani lub mający najmniej do powiedzenia krzyczą najgłośniej...

diagnozy?

thor88
31-01-2011, 20:43
"Niestety tak bywa w życiu" to powinieneś powiedzieć koleżance która chciała by dla własnych korzyści otrzymać darmo czyjąś pracę. Dziwne to podejście:(

apropos odpowiedzi kolegi rlat to jest bardzo trafna, a postów nie nabija bo w cafe się nie liczą ;)
pozdrawiam.

Shreku
31-01-2011, 20:56
Ale tak to bywa nie pytani lub mający najmniej do powiedzenia krzyczą najgłośniej...
A czy przypadkiem nie pytałeś wszystkich na forum w swoim poście???.
Ale tak bywa,że czasami niektórzy z nas idą na skróty mając innych za idiotów:/.

freefly
31-01-2011, 21:02
Zlecenie / prośba jest Non profit, tzn nie przewidziano żadnych gratyfikacji finansowych za udostępnienie zdjęć poza publikacją informacji o autorze.

Nie ma takiego pojęcia jak zlecenie Non profit. Może być nieodpłatne świadczenie usług, które trzeba opodatkować w przypadku świadczeniobiorcy.;-)
Chyba, że jest to organizacja pożytku publicznego zgodnie przepisami ustawy o działalności pożytku publicznego i o wolontariacie.:wink: