Zobacz pełną wersję : [ Portret ] F@k off :)
Mario__M
29-01-2011, 18:01
1.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/)
2.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/)
Michał Fąfrowicz
29-01-2011, 18:06
Dawno nie widziałem tak strasznej obróbki........ ale napewno znajdzie się ktoś, komu się spodoba :)
Przesłania też nie ogarniam, ale może nie jestem stworzony do takiej sztuki :)
Mario__M
29-01-2011, 18:10
Moze ;)
Yesterday
29-01-2011, 20:05
Nie wiem , ale kompletnie do mnie nie trafiają zdjęcia z tą modelką , to już chyba Twój 2 temat z Panią Katarzyną.
Obróbka bardzo agresywna , dlatego też brak mi emocji przy takiej obróbce , a modelka jakaś tak obrażona .
Nie podoba mi się.
Co nie zmiania faktu , że chciłbym zobaczyć tą modelkę z uśmiechem na buzi.
Pozdrawiam
Jak dla mnie, to trochę za brutalne.
Stylizacja na jakąś postać z komiksu ?
Obróbka nie do przyjęcia jak dla mnie. Ni pies ni wydra ...
andrzej_laskowski
30-01-2011, 10:23
Obróbka nie do przyjęcia jak dla mnie. Ni pies ni wydra ...
jw
Kadry ok, ale reszta do poprawy.
DonArturo
30-01-2011, 11:08
jak na zawodowca - słaba obróbka
a logo - bez komentarza
Obróbka masakra, kadrowo ok.
Mario__M
30-01-2011, 13:50
jak na zawodowca - słaba obróbka
a logo - bez komentarza
Czy ja cos mowilem ze jestem zawodowcem? Nie przypominam sobie ;) Po prostu robie to co lubie.
A logo? Przeszkadza bo jest? Nie rozumiem do konca twojej wypowiedzi, jak możesz to rozwiń swoją myśl.
Koncepcja taka była od początku że ma być brutalnie :) To jak dla was te kadry są brutalne to już nie chce myśleć co o pozostałych z tej sesji byście powiedzieli i nie wiem jak je bedzie można nazwać ;P A co do obróbki to od poczatku taki był taki zamiar wykonania jej w sposób tz. jak ktoś powiedział ni pies ni wydra. Generalnie efekt miał być zbliżony do efektu Deva Hill'a.
Z całym szacunkiem dla wszystkich, ale znudziło mi sie już robienie fotografii których jest w sieci pełno tz. pozy modelek/modeli książkowe i powyginane jak klucz wiolinowy :D itp. Ktoś pisał że modelka ma mine obrażonej ... Nie wyobrażam sobie aby na tych kadrach modelka miałaby sie uśmiechać ;)
Czy ja cos mowilem ze jestem zawodowcem? Nie przypominam sobie ;) Po prostu robie to co lubie.
A logo? Przeszkadza bo jest? Nie rozumiem do konca twojej wypowiedzi, jak możesz to rozwiń swoją myśl.
Koncepcja taka była od początku że ma być brutalnie :) To jak dla was te kadry są brutalne to już nie chce myśleć co o pozostałych z tej sesji byście powiedzieli i nie wiem jak je bedzie można nazwać ;P A co do obróbki to od poczatku taki był taki zamiar wykonania jej w sposób tz. jak ktoś powiedział ni pies ni wydra. Generalnie efekt miał być zbliżony do efektu Deva Hill'a.
Z całym szacunkiem dla wszystkich, ale znudziło mi sie już robienie fotografii których jest w sieci pełno tz. pozy modelek/modeli książkowe i powyginane jak klucz wiolinowy :D itp. Ktoś pisał że modelka ma mine obrażonej ... Nie wyobrażam sobie aby na tych kadrach modelka miałaby sie uśmiechać ;)
Koledze chodziło chyba o wielkość logo.
Obejrzałem twoją stronkę i jest tam parę ciekawych fotografii, które mi się podobają.
Te wstawione na forum,może niekoniecznie:).
Musisz przywyknąć,że wstawione foty szczególnie przez nowych użytkowników są jechane po całości hehe:))
Chyba,że robisz widoczki,ptaszki,zwierzątka,to może wkupisz się w łaski oceniających:))
P.S Zaraz mi sie dostanie hehe.
oprócz, wg mnie fatalnej, no może nie trafionej obróbki, drażni ucięta noga na dwójce...
DonArturo
30-01-2011, 15:14
na stronie(jak widzę w przebudowie) przeczytałem - że zajmujesz się fotografią profesjonalnie, zgadza się?
Masz prawo robić co lubisz :)
tak jak ja mam prawo powiedzieć co się podoba, a co nie
ad logo- zbyt duże, nie pomaga w odbiorze zdjęcia. A wzór całkiem OK
jak wyżej - na stronie masz kilka ciekawych fotografii
tragiczna obróbka...jak dla mnie strasznie