PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Na dziko

Locter
25-01-2011, 20:43
Witam ;)

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img517.imageshack.us/i/mg0850f.jpg/)

Szuwar
25-01-2011, 21:26
Rzekłbym szczerze, że mało udane to zdjęcie.

Tak nie wiadomo do końca co chciałeś pokazać - czy górę, czy paliki, czy też tego krzaczora.

Bo razem jakoś nie współgra.

Klarens
25-01-2011, 21:51
ten krzaczor nie pasuje ...z krzaczorem Michale na nie!
Za to w tle bajka!

jacekz40
25-01-2011, 22:56
Nie wiem czy nie miałeś przeszkód z lewej strony, ale same paliki w wodzie na pierwszym palnie zdecydowanie lepiej zagrały :)

tomgol
25-01-2011, 22:59
tak jak jacekz40 dodatkowo można by pomyśleć o delikatnym hdr i kolorki by były. :)

Locter
25-01-2011, 23:36
i kolorki by były. :)

A tu ich nie ma ?

Mich77
25-01-2011, 23:50
Wszystko jest w kadrze i nie wyglada to dobrze.

tomgol
26-01-2011, 11:26
Kolorki może i są ale brakuje mi ich trochę szczególnie nad górami.
Wydaje mi sie że albo hdr albo połówka albo lekkie niedoświetlenie
i wywyływanie z gradientem albo zwykły polar możnaby je bardziej pokazać.
A może sie mylę :).
Pozdr.

matys
26-01-2011, 11:35
Kolorki może i są ale brakuje mi ich trochę szczególnie nad górami.
Wydaje mi sie że albo hdr albo połówka albo lekkie niedoświetlenie
i wywyływanie z gradientem albo zwykły polar możnaby je bardziej pokazać.
A może sie mylę :).
Pozdr.

zdaje się, że mógłbym się podpisać pod opinią....
swoją drogą krzaczek po prostu chyba trochę zaśmieca.

Reju
26-01-2011, 11:50
Pierwszy plan to taki śmietnik ;)

Bartekkw
26-01-2011, 14:18
Miało być dziko i jest dziko :) Zdjęcie nie powala, ale źle też nie jest. Za to w tle jest super - może masz coś z długiej lufy z tego miejsca ?

Locter
26-01-2011, 14:23
Miało być dziko i jest dziko :) Zdjęcie nie powala, ale źle też nie jest. Za to w tle jest super - może masz coś z długiej lufy z tego miejsca ?

POkazywalem juz nie raz co jest za krzaczorami, znudzilo juz wam sie. ;)

Dzieki za posty.

Hoobie
26-01-2011, 16:05
No coz Michale... Jakby Ci to powiedziec... jestem zaskoczony powyzszym kadrem i tym, ze w ogole go nam zaprezentowałes.
A mowie to tylko dlatego, ze dobrze wiadomo, na co Cie stac...

Locter
26-01-2011, 16:37
No coz Michale... Jakby Ci to powiedziec... jestem zaskoczony powyzszym kadrem i tym, ze w ogole go nam zaprezentowałes.
A mowie to tylko dlatego, ze dobrze wiadomo, na co Cie stac...

Hubert, nie zawsze musi być czysto w kadrze klarownie i wogóle, chcialem pokazać kawałek natury, nie siliłem się na artyzm w tym przypadku. Może się podobać lub nie - wiadomo, w każdym razie dzięki Ci za komentarz.

borregaard
26-01-2011, 17:13
Hubert, nie zawsze musi być czysto w kadrze klarownie i wogóle, chcialem pokazać kawałek natury, nie siliłem się na artyzm w tym przypadku. Może się podobać lub nie - wiadomo, w każdym razie dzięki Ci za komentarz.
Tu nie chodzi już o artyzm,bałagan itp bzdety...Położyłeś technicznie fotę.... od ciemnicy w cieniach do przepalonego nieba.To właśnie nie powinno przejść,reszta to rzecz gustu.

Locter
26-01-2011, 17:20
Tu nie chodzi już o artyzm,bałagan itp bzdety...Położyłeś technicznie fotę.... od ciemnicy w cieniach do przepalonego nieba.To właśnie nie powinno przejść,reszta to rzecz gustu.

Ciemnicy w cieniach - wyobraz sobie ze ciemnica w cieniach wlasnie byla, tak to zapamietalem, nie zamierzam na sile rozjasniac i tracić w ten sposób plastykę. Co do przepałow to tez bym sie kłócił.

borregaard
26-01-2011, 17:48
Ciemnicy w cieniach - wyobraz sobie ze ciemnica w cieniach wlasnie byla, tak to zapamietalem, nie zamierzam na sile rozjasniac i tracić w ten sposób plastykę. Co do przepałow to tez bym sie kłócił.
Jeśli się będziesz obrażał za obiektywne komentarze,zepsułeś fotę i dorabiasz teorię,to mnie masz ze łba,bo nie zamierzam słodzić,zresztą reszta też nie pieje z zachwytu.Baw się sam.Bez urazy,ale ja za stary jestem na "pisanie na Berdyczów"....szkoda czasu bez nadziei na zrozumienie.

Locter
26-01-2011, 18:18
Jeśli się będziesz obrażał za obiektywne komentarze,zepsułeś fotę i dorabiasz teorię,to mnie masz ze łba,bo nie zamierzam słodzić,zresztą reszta też nie pieje z zachwytu.Baw się sam.Bez urazy,ale ja za stary jestem na "pisanie na Berdyczów"....szkoda czasu bez nadziei na zrozumienie.

Dobrze mistrzu, wedle woli :)

borregaard
26-01-2011, 18:37
Dobrze mistrzu, wedle woli :)
Nie o to biega,bez sarkazmu proszę .;)

Ja ,naprawdę, jestem zdziwiony,że mogłeś "wypuścić" taką fotę..Masz o niebo wyższe umiejętności i foty z ekstraklasy.