Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Zimowy krajobraz .....
..........zapraszam
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img411.imageshack.us/img411/905/dsc7689kkopia3m.jpg)
pozdrawiam :)
maniak666
25-01-2011, 01:13
Hmmm, jak ptaszysko jakie lądujące podwoziem i to z impetem sporym. Fajne to- jeszcze taki rozkład GO. Śnieg mi Janku w fiolet lekko wpada , ale to raczej mój lapek aniżeli Twój błąd-tak mniemam.
Ależ efektowny, wyrazisty i dopracowany kawał... zimy :) Świetny motyw, równie świetnie podany, brawo!
Ciężko wymiar(rozmiar) złapać,a przez GO wyszło tak makietkowo-jak scenografia z Colargola :-)efekt taki no i koloryt nietypowy czyni zdjęcie interesującym,nietypowym.Fajne.
Hmmm, jak ptaszysko jakie lądujące podwoziem i to z impetem sporym. Fajne to- jeszcze taki rozkład GO. Śnieg mi Janku w fiolet lekko wpada , ale to raczej mój lapek aniżeli Twój błąd-tak mniemam.
zgadza się, na śniegu z lewej kładzie się lekki niebieski z LG, a z prawej leciutki beż tez z odbicia :)
Fajny, dopracowany kadr. Bardzo się podoba :)
Mam to samo wrażenie co pszetak. Przez tak dobraną GO wygląda to trochę jak miniaturka. Nie zmienia to jednak faktu, że efekt jest conajmniej interesujący.
2pompony
25-01-2011, 04:20
O w mordę, ale dobre!
Swietne zdjecie dlugo mozna je ogladac . Fajnie zagrales GO .
Bardzo mi pasuje taka wizja, z takim rozkladem GO jest git, a do tego ladne kolory :D
Dawaj nastepne z wypadu :D ;)
Bardzo mi pasuje taka wizja, z takim rozkladem GO jest git, a do tego ladne kolory :D
Dawaj nastepne z wypadu :D ;)
wróciłem pózno w nocy, muszę się pozbierać, na pięć dni jeden dzień zdjęciowy, tylko na Kasprowym, bo poniżej prawie ciągłe opady śniegu a na niebie filtr ND :)
Fajnie wypatrzone i dobrze podane :).
Ja już deklarowałem, że bardzo lubię takie Twoje zdjęcia i cały czas czekałem na kolejne zabawy głębią ostrości. Tutaj mało, że jest klimacik i ciekawy pomysł, to jeszcze mamy w tle czającą się tajemnicę... Liczę na dalszy poczęstunek tego typu pracami... :-)
Bartekkw
25-01-2011, 12:00
Ciekawie wyszło - motyw fajny, światło i GO w sam raz. Podoba się
krzysztofz24
25-01-2011, 14:19
Ciekawie i pomyslowo zrobione.
Ciekawe podejście do krajobrazu, mnie sie podoba.
borregaard
25-01-2011, 14:43
Bardzo fajnie zrobione,tylko mi tego krajobrazu trochę mało...;):)..Spodziewam się ,że dasz następne.:)
Sebastianito
25-01-2011, 15:30
Nie moge sie polapac w tym zdjeciu ale widzi mi sie...
Nikonozaur
25-01-2011, 16:20
Motyw ciekawy, taki husarski...
Też nie mogę się połapać w zawartości kadru :-) ale światło wyborne i faktura śniegu wyszła ekstra :-)
niby prosty a jednak bardzo interesujący, zatrzymujący na dłużej kadr. Pięknie Janku.
gadzeciarz
25-01-2011, 19:48
Faktycznie jak animacja z filmu,ale mi się podoba bo bardzo fajnie to wyszło.
Też nie mogę się połapać w zawartości kadru :-) ale światło wyborne i faktura śniegu wyszła ekstra :-)
motyw jest na samym szczycie zbocza, na grani, za nim jest stok lecz dużo niżej, jak widać nad granią jest mgła podświetlona światłem i kawałek nieba, kadrowałem celowo w taki sposób aby za motywem nie było nic, tylko niebo i mgła lub jak kto woli chmura - i się udało :)
Przypomina mi to zdjęcie podejście do krajobrazu kolegi Swiatlo.
Jest super.
Ciekawe podejscie, jestem na tak!
jacekz40
25-01-2011, 22:48
Kolejny bardzo fajny kadr, w ciekawym świetle.
Bardzo mi się podoba.
ostrytux
25-01-2011, 23:07
Niesztampowo, ciekawie, inaczej, interesująco :)