PDA

Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Na autopilocie po zatankowaniu

wpkx
24-01-2011, 09:35
http://wpk.eltrakon.pl/L1000670%20Na%20autopilocie%20po%20zatankowaniu.jp g
źródło (http://wpk.eltrakon.pl/L1000670%20Na%20autopilocie%20po%20zatankowaniu.jp g)

lechupe
24-01-2011, 17:29
a temu czlowiekowi pokazywałes te zdjecie ?

jackrabbit
24-01-2011, 17:32
nieostre, kadr z dupy, slabo widoczna winietka, jestem na nie ;)

wpkx
24-01-2011, 17:54
a temu czlowiekowi pokazywałes te zdjecie ?

To zdjęcie, jeśli już.
Oczywiście. A on mnie staranował i popłynął dalej. ;)

nieostre, kadr z dupy, slabo widoczna winietka, jestem na nie ;)

Tablice nieostre? Winietka za słaba? :mrgreen:

Rycerz, gdzie jest rycerz? Ryyyceeerz!!! :D

lechupe
24-01-2011, 18:37
To zdjęcie, jeśli już.
Oczywiście. A on mnie staranował i popłynął dalej. ;)

Doceniam wrażliwośc na poprawnośc językowa.
Szkoda , ze ci jej zabrakło przed publikacją zdjęcia konkretnej osoby w niekorzystnej dla niiej sytuacji.

Dodajmy, zupełnego gniota, bez zadnej wartości poznawczo-artystycznej.

wpkx
24-01-2011, 18:47
Doceniam wrażliwośc na poprawnośc językowa.
Szkoda , ze ci jej zabrakło przed publikacją zdjęcia konkretnej osoby w niekorzystnej dla niiej sytuacji.

Dodajmy, zupełnego gniota, bez zadnej wartości poznawczo-artystycznej.

1. Osoba, upoiwszy się alkoholem, dryfowała przez miasto, ukazując wszem i wobec taki właśnie swój wizerunek. Jeśli mnie zabrakło wrażliwości, to w/w osobie też czegoś zabrakło. Czepiasz się dla samego czepiania czy może masz jeszcze coś merytorycznego do powiedzenia - vide punkt 2?
2. Dziękuję za komentarz - przynajmniej dotyczy zdjęcia.

lechupe
25-01-2011, 17:42
1. Osoba, upoiwszy się alkoholem, dryfowała przez miasto, ukazując wszem i wobec taki właśnie swój wizerunek. Jeśli mnie zabrakło wrażliwości, to w/w osobie też czegoś zabrakło. Czepiasz się dla samego czepiania czy może masz jeszcze coś merytorycznego do powiedzenia - vide punkt 2?
2. Dziękuję za komentarz - przynajmniej dotyczy zdjęcia.

To, ze facet sie zatacza to jego sprawa. To, ze robisz mu zdjecie i bez jego zgody publikujesz wszem i wobec - to druga.
trzecia wreszcie, to cel takiej publikacji - artystycznie i poznawczo - zadny.

Więc ja sie czepiam dla czepiania, podobnie jak ty pstrykasz takie zdjecia dla samego pstrykania.
Przy czym obie te czynnosci są dozwolone, w przeciwienstwie do publikacji.

Zatem czepiam sie, gdy ktos przekracza radosną granice pstrykania dla pstrykania i wkracza na obszar, gdy te pstrykanie robi sie głupkowate i działa na szkodę innych.

Aha. Wszystko co powyzej dotyczy zdjecia.

wpkx
25-01-2011, 17:46
To, ze facet sie zatacza to jego sprawa. To, ze robisz mu zdjecie i bez jego zgody publikujesz wszem i wobec - to druga.
trzecia wreszcie, to cel takiej publikacji - artystycznie i poznawczo - zadny.

Więc ja sie czepiam dla czepiania, podobnie jak ty pstrykasz takie zdjecia dla samego pstrykania.
Przy czym obie te czynnosci są dozwolone, w przeciwienstwie do publikacji.

Zatem czepiam sie, gdy ktos przekracza radosną granice pstrykania dla pstrykania i wkracza na obszar, gdy te pstrykanie robi sie głupkowate i działa na szkodę innych.

Aha. Wszystko co powyzej dotyczy zdjecia.

"You're not always right, but You're never wrong..." ;)

HYPER
25-01-2011, 17:48
nie chce ustalac stanu faktycznego, ale jesli nie masz zgody tego czlowieka na publikacje to nie powinienes prezentowac na forum tego zdjecia.

wpkx
25-01-2011, 17:53
nie chce ustalac stanu faktycznego, ale jesli nie masz zgody tego czlowieka na publikacje to nie powinienes prezentowac na forum tego zdjecia.

OK. Przyjmuję do wiadomości. Vide to, co napisałem wcześniej. Prawo do publikacji czyjegoś wizerunku jest mi znane.

Pienia
25-01-2011, 18:10
na nie!

c-man
28-01-2011, 02:18
Myślę że bardzo fajny "portrecik socjologiczno-społeczny" czy jak to tam nazwać... ;)

krzysztofz24
31-01-2011, 18:56
Nie mozna tu napisac ze ladne zdjecie;-)(bo ten pan to raczej niezbyt wdzieczny model:-))...ale bardzo dobrze, trafnie i powiedzialbym zmyslnie nawet dobrales tytul.
Ewentualnie moglby byc "Tankowiec"...bo model zatankowany na full i dryfuje sobie bezladnie;-)