Zobacz pełną wersję : Panstwo w panstwie, czyli moderator wie najlepiej cz.2
Niestety musze znowu odgrzebac temat http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=167441 bo widze, ze juz calkowice wsrod moderatorow robi sie dziadostwo...
Otrzymalem kolejne ostrzezenie za uzywanie wulgaryzmow w temacie:
http://forum.nikoniarze.pl/showpost.php?p=2245550&postcount=9
jak podaje wikipedia slowo c.h.u.j to polisyntetyczny język z rodziny języków majańskich, używany przez Indian w Gwatemali i Meksyku
http://pl.wikipedia.org/wiki/****#Alfabet_j.C4.99zyka_**** i dokladnie to w temacie umotywowalem. Jednak znalazl sie jakis bystry moderator, ktory zakwestionowal to co napisalem.
Jak nie trudno zauwazyc powstal nowy, dosc dziwny temat dla osob nagradzanych banem:
http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=168037
O dziwo, nawet nowych uzytkownikow, nie wiedzacych dokladnie gdzie szukac regulaminu :) nagradza sie 7 dniowymi banami :)
Widzę, że szukasz tej cienkiej linii dzielącej to co wolno, od tego co nie. Prywatna wojna z moderatorami? To ma sens? Chyba nie.
Pamiętaj, że recydywa jest surowiej karana.
Każde przekleństwo znajdziesz w jakimś tam słowniku. To ma być usprawiedliwienie dla ich tolerowania?
Bo nikt nie lubi jak się z niego robi idiotę. No chyba że chcesz być kolejnym, który wysnuwa śmiałą teorię, że białe jest czarne, i nikt ci nie będzie inaczej wmawiać...;-)
Widzę, że szukasz tej cienkiej linii dzielącej to co wolno, od tego co nie. Prywatna wojna z moderatorami? To ma sens? Chyba nie.
Pamiętaj, że recydywa jest surowiej karana.
Każde przekleństwo znajdziesz w jakimś tam słowniku. To ma być usprawiedliwienie dla ich tolerowania?
Nie szukam tylko daje do myslenia zeby moderatorow wybierac przynajmniej wsrod ludzi po socjologii.
Bo to co pokazuja niektorzy to juz sa jaja.
Ja nie uzylem zadnego przeklenstwa i masz na to dowod w linku!
Po drugie wulgaryzmy sa wykropkowane, wiec gdzie widzisz "brzydkie slowo"?
Popadasz w trollizm...
Dokładnie tak, a to już podpada pod regulamin... bez komentarza.
Nie szukam tylko daje do myslenia zeby moderatorow wybierac przynajmniej wsrod ludzi po socjologii.
Ciekawe co by socjolog powiedział na Twoje zachowanie.
PS skargi na temat wykształcenia moderatorów powinieneś kierować bezpośrednio do admina, na PW.
Sądzę, że moderatorzy powinni mieć co najmniej doktorat z nauk humanistycznych.
tym razem nie ode mnie dostałeś kartkę, ale chyba znasz regulamin
OBOWIĄZKI UŻYTKOWNIKÓW FORUM
6. Każdy użytkownik forum powinien:
b) stosować się do zasad netykiety oraz kultury wypowiedzi publicznej. Kategorycznie zabrania się używania słów niecenzuralnych lub powszechnie uznawanych za obraźliwe. Za ich używanie będzie przyznawana czerwona kartka. Należy również pamiętać o tym, że nawet wykropkowane przekleństwo, zapisanie przekleństwa w formie, która fonetycznie brzmi jak przekleństwo oraz za jakąkolwiek próbę ominięcia w/w zakazu stanowi naruszenie regulaminu.
Niestosowne jest również obrażanie innych użytkowników, wytykanie niewiedzy w sposób obraźliwy lub inne zachowania naruszające dobra osobiste użytkowników. Za atak personalny będą przyznawane ostrzeżenia w postaci czerwonej kartki;
a powoływanie się na polisyntetyczny język z rodziny języków majańskich jest przegięciem ;-)
.....Po drugie wulgaryzmy sa wykropkowane, wiec gdzie widzisz "brzydkie slowo"?
Bo je wykropkowałem. Oczywiście wcześniej zachowałem pisownię oryginalną, tak na wypadek amnezji u autora. ;)
Bo je wykropkowałem. Oczywiście wcześniej zachowałem pisownię oryginalną, tak na wypadek amnezji u autora. ;)
Bzdura!
Napisz sobie slowo c.h.u.j bez kropek i zobacz co wyjdzie.
co4en - daj se siana
jak w watku klna bardziej zasluzeni to nie zwraca sie na to uwagi, czasem sie kasuje (A.T. vs. nowart)
jak sie slusznie zwraca uwage modowi (w mocnych slowach), ktory beprawnie (w rozumieniu regulaminu forum) neka innego uzytkownika, to sie dostaje bana (ja :))
nie ma sie co rzucac - lepiej korzystac z forum w sposob maksymalnie dobry dla siebie i olac tych, co szukaja problemow tam gdzie ich nie ma
co4en - daj se siana
jak w watku klna bardziej zasluzeni to nie zwraca sie na to uwagi, czasem sie kasuje (A.T. vs. nowart)
jak sie slusznie zwraca uwage modowi (w mocnych slowach), ktory beprawnie (w rozumieniu regulaminu forum) neka innego uzytkownika, to sie dostaje bana (ja :))
nie ma sie co rzucac - lepiej korzystac z forum w sposob maksymalnie dobry dla siebie i olac tych, co szukaja problemow tam gdzie ich nie ma
tylko, ze jak nie klnelem a zostalem nagrodzony ;)
masz racje, robi sie tu wielkie dziadostwo i widac kto je robi...
daj spokój co4en, zachowujesz się jak dzieciak który znalazł coś w słowniku i udaje mądralę, ośmieszasz się:(
Sprawę by załatwił jeden dodatkowy punkt w regulaminie i chyba będę wnioskował u admina o jego utworzenie.
Za próbę robienia z moderatorów idiotów - ban minimum 7 dni.
fotograf58
24-01-2011, 00:07
co4en - daj se siana
jak w watku klna bardziej zasluzeni to nie zwraca sie na to uwagi, czasem sie kasuje (a.t. Vs. Nowart)
w i t a j ! ! ! :)
Sprawę by załatwił jeden dodatkowy punkt w regulaminie i chyba będę wnioskował u admina o jego utworzenie.
okresleniu c.h.u.j opisane bylo juz w momencie powstania wyrazenia: http://forum.nikoniarze.pl/showpost.php?p=2245550&postcount=9 a moderatorzy sami z siebie robia IDIOTÓW :)
jackrabbit
24-01-2011, 00:11
a jest nagroda za udaną próbę? ;)
fotograf58
24-01-2011, 00:12
a jest nagroda za udaną próbę? ;)
Dobre i daleko idące :)
okresleniu c.h.u.j opisane bylo juz w momencie powstania wyrazenia: http://forum.nikoniarze.pl/showpost.php?p=2245550&postcount=9 a moderatorzy sami z siebie robia IDIOTÓW :)
Może jednak ochłoniesz sobie przez tydzień.
O dziwo, nawet nowych uzytkownikow, nie wiedzacych dokladnie gdzie szukac regulaminu :) nagradza sie 7 dniowymi banami :)
Takich, co rejestrują się na forum i nie potrafią znaleźć regulaminu banował bym dożywotnio.
co4en - wyluzuj, bo moim zdaniem tylko się ośmieszasz.
EDIT: Pozwolę sobie dodać jeszcze kilka słów, bo temat przeklinania i ogólnie używania poprawnego języka wraca jak bumerang.
Moim zdaniem sprawa jest prosta - tak jak z imprezowaniem. Ktoś lubi pochlać, zeszmacić się i porzygać? nie ma problemu, są miejsca gdzie wielu spędza czas w ten sposób. I nie ma w tym nic złego - na szczęście żyjemy w wolnym kraju. Jeśli jednak wybiera się pobawić w miejsce, gdzie zwykło się wypijać jedną, dwie lampki i spokojnie dyskutować, niech nie dziwi się, że po zarzyganiu dywanu zostanie za to ukarany. I nic nie da tłumaczenie się, że to się tylko troszkę ulało, bo gdzie indziej, to dopiero! i że to przecież zdaniem wielu normalna forma zabawy.
Jesteśmy na forum, którego właściciel i moderatorzy uznali, że pilnujemy języka i nie używamy wulgaryzmów, także wykropkowanych. I tyle.
Takich, co rejestrują się na forum i nie potrafią znaleźć regulaminu banował bym dożywotnio..Rejestrując się na forum trzeba przebrnąć przez regulamin. Nie trzeba go więc wcale szukac, tylko trzeba ... przeczytać. Ale to jest jak z licencjami. Klikamy od razu akceptuję i jazda dalej.
No chyba, ze proba bedzie udana - i co wtedy?
Drugie zycie:)?
Jak moderator będzie idiotą, to się nie połapie w udanej próbie :wink:
A jak się jednak połapie, to patrz Regulamin. ;)
Korzystam Kochani z konta mojej zony i chyba regulaminu nie lamie piszac z tego samego komputera?
Tym banem skompromitowaliscie sie bardziej :)
kurde ludzie to mają ze sobą problemy...do tego jeszcze z innych świadomie robi idiotów...
Korzystam Kochani z konta mojej zony i chyba regulaminu nie lamie piszac z tego samego komputera?
Tym banem skompromitowaliscie sie bardziej :)
konta założonego dziś...:roll: współczuję Ci porannego patrzenia w lustro
kurde ludzie to mają ze sobą problemy...do tego jeszcze z innych świadomie robi idiotów...
swiadomie to bylo napisane co oznacza slowo c.h.u.j http://forum.nikoniarze.pl/showpost.php?p=2245550&postcount=9
Poczytaj zanim sie wypowiesz po raz kolejny!
swiadomie to bylo napisane co oznacza slowo c.h.u.j
No to my ponownie skazujemy Cię na bunga-bunga. Polisyntetycznie.
super logika...nadal współczuję
rozumiem, że klon FotoJoker to polisyntetyczny język z rodziny języków majańskich, używany przez Indian w Gwatemali i Meksyku.
hahaha - współczuję po 100 kroć.
miejmy nadzieję, że tym razem poszło po IP...
Niestety użytkownik co4en co po chwila, z uporem maniaka, zakłada nowe konta i wypisuje bzdety, co powoduje zamknięcie niniejszego wątku. Przykro mi bardzo. ;)