Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] n j u f e j s
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.pietraszewski.home.pl/jpg/DSC_7330.jpg)
jako żebyście o mnie nie zapomnieli, kiedy zimowa anty-kreatywność dopadła mnie w swoje szpony, wrzucam ostatnio odkrytego njufejsika ;)
światełko od matki natury, a poza tym 50mm, 1/80, f/1.4, ISO 400
camaxtli85
17-01-2011, 22:10
ekscelent njufejs in jor portfolio, bardzo się podoba, a efekt GO pod dyskusję, ale bardzo mi się podoba w takiej skuteczności użycia
Podoba się.Nawet bardzo się podoba:-)
Jestem zdumiona iso ale efekt fenomenalny.
Rewelacja, modelka piękna zdjęcie super.
Świetnie bardzo się podoba :)
niufejs jak cholera.. fajne czyli
foto-oko
18-01-2011, 02:01
Dziewczyna jest nieobecna patrzy lekko w lewo. Tak mialo byc?
że co?
mi jakoś zdjęcie nie leży tak jak wam ;-) ale takie komentarze to już przesada...
Co tu dużo się rozpisywać - mi bardzo pasuje, rewelacyjnie wykonane.
Modelka na tak, zdjęcie tak sobie.
photoholic
20-01-2011, 02:11
Super, bardzo fajnie wyszlo
Michal_C
20-01-2011, 19:56
Ciemność widzę.nic nie widzę :) Zdjęcie zjadło!
Robert_P
21-01-2011, 10:34
Ciemność widzę.nic nie widzę :) Zdjęcie zjadło!
Zdjęcie jest i się bardzo podoba.
że co?
mi jakoś zdjęcie nie leży tak jak wam ;-) ale takie komentarze to już przesada...
Modelka patrzy leciutko w prawo(swoje), nie wiem co Ci się nie zgadza. Pytanie czy tak miało być, jest zwykłym pytaniem. Mi akurat ten zabieg się podoba, ale mam wątpliwości czy to nie wynik obróbki, jej lewe oko patrzy prosto, a prawe ma odchyłkę ;)
Michal_C
22-01-2011, 17:47
No teraz widzę. Ładne. Super oczy. Ładne GO, fajnie twarz wychodzi z nieostrości.
Pozdr
Czy to ma jakieś znaczenie?
Pytam z ciekawości, bo zauważyłem, że panuje pogląd, że jeśli jest jak miało być, to jest lepiej niż gdyby było, jak być nie miało, mimo że w obu przypadkach jest jak jest.
Zdjęcie ładne właściwie pod kazdym względem.
Jesli miałbym się na siłę do czegos przyczepić, to do kadru - mogłoby byc nieco ciaśniej.
Kilkakrotnie Twoje prace wprawiały mnie w mały zachwyt, ale to zdjęcie, nie podoba mi się pod każdym względem. Nie wzbudza we mnie żadnych pozytywnych emocji. Na dodatek, przytłacza wrażeniem, że głowa wychodzi z obłego, obślizłego ciała jakiegoś Aliensa.
Modelka owszem. Wery najs njufejs. Fotka bardzo przecietna. Zupelnie taka nie Twoja ;)