Zobacz pełną wersję : Czar portretu, urok krajobrazu - rzeczpospolita
login_87
17-01-2011, 10:44
W dzisiejszym wydaniu rzeczpospolitej jest plyta ze wskazowkami jak wykonac zdjecia portretowe i krajobrazowe. W roli lektora Rafal Olszak redaktor naczelny magazynu cyfrografia.pl
P.S. W jutrzejszym wydaniu "Photoshop - fotomontaz i efekty" (mieszanie warstw, stosowanie masek i wykorzystanie najciekawszych filtrow).
login_87
17-01-2011, 11:37
http://cyfrografia.pl/kursfotografii2.html maly opis..
Widzę że kurs kosztuje 59 zł, to na pewno ta sama wersja?
login_87
17-01-2011, 12:15
Szczerze powiem ze niewiem :( Rzeczpospolita z plyta 8zl.
login_87
17-01-2011, 14:32
Przejrzalem na szybko "kurs" i wydaje mi sie ze to tosamo.
ps jakby sie dalo prosze o polaczenie postow
a co tam, zaszaleję, kupię ... ;)
to tradycyjnie chyba już
http://chomikuj.pl/Obi/NNN
tutaj jest kurs :)
hasło do folderu na maila.
Obi, warto? coś tam ciekawego jest?
Ja też zainwestowałem w naukę i wydałem 8 zetów na płytę i o dziwo ok 16 gazeta była jeszcze w kioskach
Jacenty Z.
23-01-2011, 23:43
Miałem pierwszą z tych płyt w ręku. Z ciekawości włożyłem do napędu i... wytrzymałem niecałe 10 minut.
Zmieniające się w żółwim tempie aż nadto dopieszczone obrazki połączone z przeraźliwie autorytarnie bezbarwnym i nudnym głosem wykładowcy. Nie po to zmarnowałem parę lat życia na studiach, żeby znowu przez ten koszmar przechodzić ;)
Miałem pierwszą z tych płyt w ręku. Z ciekawości włożyłem do napędu i... wytrzymałem niecałe 10 minut.
Miałem tak samo ale byłem dzielny i odpaliłem drugą płytkę, parę ciekawych rzeczy jak dla mnie się dowiedziałem
Na drugiej płycie nawet znalazł się przepis na pastelowe fotografie ;)
Ja wysłałem do autora pytanie o jedno zdanie z pierwszej płyty, bo go nie rozumiem, dotyczy to opisu A390L:
"posiada uchwyt lcd o przekątnej (niewyraźnie) dziewięć centymetrów"
Może ktoś tu będzie wiedział o co chodzi? ;)