PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Miejskie dachy

Kartofelinder
15-01-2011, 22:58
Nigdy wcześniej nie rozłożyłem tak szybko statywu :mrgreen:

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://lh5.ggpht.com/_55H6dpy3MVU/TTIHsivIgAI/AAAAAAAABgM/Ry8DTkkvDtw/s800/DSC_5156.jpg)

tromek7
16-01-2011, 00:17
O dzizas, ujecie zycia....

vredota
16-01-2011, 00:20
Dobra robota.

jamirq
16-01-2011, 16:42
Nigdy wcześniej nie rozłożyłem tak szybko statywu :mrgreen:

aby zrobic zdjecie kota z metalu :P

Kartofelinder
16-01-2011, 17:01
aby zrobic zdjecie kota z metalu :P

O czym dowiedziałem się po jakichś 10 ujęciach :)))

max_m
16-01-2011, 18:18
Hahaha! Świetne! :)

Skojarzylo mi sie z historia wyczytana na jakims forum.. Moze rowniez na to trafliscie. Koles szedl lasem i zobaczyl jelenia chyba. Mowi WOW - pstryka po cichu zanim ucieknie... Krotkie szklo, bez statywu, szkoda czasu, trudno. Po chwili, jelen jednak cos statyczny sie okazal. Podpucha, sztuczny. Ot taka atrakcja turystyczna. Wzruszyl ramionami i pomyslal, ze skoro jest i wyglada tak prawdziwie, pstryknie cos dluzszym szklem. Na spokojnie zalozyl tele. Pstryknal kolejne kilka kadrow. Po czym jak zrobil krok w jego strone - jelen uciekl. Taki model. ;)

Sebastianito
17-01-2011, 00:13
leci do najlepszych...

loki_p
17-01-2011, 08:44
Myślałem o takim kadrze. Fajnie by było go zrobić gdy jest trochę jaśniej tak aby poza księżycem lepiej doświetlić dół.

Kartofelinder
17-01-2011, 12:43
Hahaha! Świetne! :)

Skojarzylo mi sie z historia wyczytana na jakims forum.. Moze rowniez na to trafliscie. Koles szedl lasem i zobaczyl jelenia chyba. Mowi WOW - pstryka po cichu zanim ucieknie... Krotkie szklo, bez statywu, szkoda czasu, trudno. Po chwili, jelen jednak cos statyczny sie okazal. Podpucha, sztuczny. Ot taka atrakcja turystyczna. Wzruszyl ramionami i pomyslal, ze skoro jest i wyglada tak prawdziwie, pstryknie cos dluzszym szklem. Na spokojnie zalozyl tele. Pstryknal kolejne kilka kadrow. Po czym jak zrobil krok w jego strone - jelen uciekl. Taki model. ;)

Aż takiego zaskoczenia nie miałem, ale wyobraźcie sobie ile adrenaliny potrafi przez te 20 sekund wyprodukować ludzkie ciało :) Teraz dobrze nie pamiętam, ale wydaje mi się, że mówiłem do tego kota, żeby jeszcze chwilę postał :))

Marrab
17-01-2011, 15:12
Zdjęcie z rewelacyjnym klimatem, zanim doczytałem Wasze komentarze, uderzyła mnie "sztuczność" sylwetki kota :) Tylko pogratulować uchwyconej chwili :)

Pozdrawiam.

DonArturo
17-01-2011, 15:18
świetna robota