Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Znak Pokoju
To tak a propos dragów, o których wspomniał był Kolega Mikie_001... :mrgreen:;)
http://wpk.eltrakon.pl/L1007914%20Znak%20Pokoju.jpg
źródło (http://wpk.eltrakon.pl/L1007914%20Znak%20Pokoju.jpg)
Tacy z Was Pacyfiści?
"Wojna w Polszcze pospolita..." :mrgreen:
<| MICHAŁ |>
16-01-2011, 13:03
ja Ci o dragach, a Ty mi junka zapodajesz :)
wskrzeszasz, czy na żyletki?
ja Ci o dragach, a Ty mi junka zapodajesz :)
wskrzeszasz, czy na żyletki?
Dragi -> Hippisi -> Pacyf... :-P
Ani-Ani. ;)
Na wskrzeszenie niestety się nie nadaje - za dużo przejść i pseudo-wskrzeszeń...
Na żyletki - never! Zasłużyła, by spoczywać w spokoju jako rzeźba ogrodowa... i modelka. :D
Ani-Ani. ;)
Na wskrzeszenie niestety się nie nadaje - za dużo przejść i pseudo-wskrzeszeń...
Na żyletki - never! Zasłużyła, by spoczywać w spokoju jako rzeźba ogrodowa... i modelka. :D
Ktoś mnie wołał? ;)
Po dragach ją rozbiłeś czy wskrzeszałeś? :D
Piękny krajobraz! :D
Ktoś mnie wołał? ;)
Po dragach ją rozbiłeś czy wskrzeszałeś? :D
Piękny krajobraz! :D
Ani-Ani... :-P
Wołacz: Anka!!! :D
rafalg78
16-01-2011, 15:12
Tylko wątki kolegi wpkx wywołują zawsze dyskusje na temat inny niż zdjęcia.
Tylko wątki kolegi wpkx wywołują zawsze dyskusje na temat inny niż zdjęcia.
Cóż za wnikliwe spostrzeżenie... "Tylko" i "zawsze". "Never say never"? Czuję się wyróżniony niczym James Bond. :mrgreen:
Trzeba było napisać "merytorycznie", że Ci się nie podoba (jak poprzednio) i dodać merytorycznie, dlaczego.
Bo frustracje leczą na innych Forach. ;)
jurek1906
16-01-2011, 17:28
Coś ten pacyfista, ma buźkę delikatnego zakapiora :).Merytorycznie się mi podoba :).
Onego czasu pojazd taki było moim marzeniem.. to nie to co zwykły "ludowóz"
.
Gwiazda Merca nie ma kompletnie nic wspólnego z pacyfą.
Gwiazda Merca nie ma kompletnie nic wspólnego z pacyfą.
Witaj, Nowy Kolumbie! :mrgreen:;)
........ Bo frustracje leczą na innych Forach. ;)
...... nie zapomnij zgasić światła :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Pozdrawiam.
...... nie zapomnij zgasić światła :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Pozdrawiam.
To już kapitan nie schodzi ostatni? :mrgreen::D
Bartek-Kacper
19-01-2011, 18:22
Weź już nie pokazuj tego merca bo co raz bardziej mnie korci jego zakup :)
Weź już nie pokazuj tego merca bo co raz bardziej mnie korci jego zakup :)
Po tym może Cię przestanie korcić: http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?p=2239020#post2239020 ;)
Sławomirowski
19-01-2011, 20:44
Cóż za wnikliwe spostrzeżenie... "Tylko" i "zawsze". "Never say never"? Czuję się wyróżniony niczym James Bond. :mrgreen:
Trzeba było napisać "merytorycznie", że Ci się nie podoba (jak poprzednio) i dodać merytorycznie, dlaczego.
Bo frustracje leczą na innych Forach. ;)
Jak zdjęcia cienkie to trza się bądź jakiego tematu czepić, żeby podtrzymać wątek. A ludzie z czasem się przyzwyczają i będzie dobrze.
Zdjęcie - do bani. Szczerze piszę - jak zawsze :) A na inne tematy bijta pianę - będzie weselej na forum :)
Jak zdjęcia cienkie to trza się bądź jakiego tematu czepić, żeby podtrzymać wątek. A ludzie z czasem się przyzwyczają i będzie dobrze.
Zdjęcie - do bani. Szczerze piszę - jak zawsze :) A na inne tematy bijta pianę - będzie weselej na forum :)
Sami ją bijeta, Kolego. Nie ja go dziś wywlekłem więc może pretensje o wesołość do lustra? ;)
Ani-Ani. ;)
Szkoda Kubusia (tak na stopiętnastkę mówił kumpel na studiach, co miał takie dwa), ale niech spoczywa w ciszy, pod puchową pierzynką albo w cieniu sadu.