Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Góry Kamienne złoty wschód
december
13-01-2011, 23:07
No to zapraszam, tym razem złoto.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img526.imageshack.us/img526/1303/dsc7218s.jpg)
Kolejny wschód na który warto było zwlec się z ciepłego wyra...
Sebastianito
13-01-2011, 23:09
Bardzo fajnie zlapane...
Jakas subtelna ramka by sie przydala dla zobrazowania ilosci podlogi ;)
Zastanawia mnie tez, czy nie odciac deko nieba (na żółci) dla czystosci kadru.
ostrytux
14-01-2011, 00:20
Kolejny raz ;) tafia nam się piękny wschód - co dobitnie pokazałeś na fotografii.
Super że się rano przeszliśmy - Dzięki oby więcej takich wypadów :)
Nikonozaur
14-01-2011, 00:35
Kapitalne waruny, i wykorzystane! :)
Paablitos
14-01-2011, 00:41
Kapitalne waruny, i wykorzystane! :)
Podpisze sie pod ta wypowiedzia o ile mnie Andrzej nie zruga;).
Echch te górskie wschody... Piękne są takie chwile... Więc jakie mają być zdjęcia :) - brawo!
Nikonozaur
14-01-2011, 00:55
Podpisze sie pod ta wypowiedzia o ile mnie Andrzej nie zruga;).
Oczadziałł? :mrgreen:
Piękne, rad bym to zobaczyć co najmniej w maksymalnym dopuszczalnym na forum rozmiarze, 800px na dłuższym boku pozostawia pewien niedosyt...
camaxtli85
14-01-2011, 01:19
cud miód i choinki;)
Bardzo apetycznie prezentuje się ta miodowo-malinowa potrawa z mgieł i chmur przyrządzona, podana w naczyniu z czarnolasowej porcelany ;).
Jakby tak jeszcze miało ono na czym stanąć, to by już super było. Mam tu na myśli delikatną rameczkę oczywiście ;):).
Jakas subtelna ramka by sie przydala dla zobrazowania ilosci podlogi ;)
Zastanawia mnie tez, czy nie odciac deko nieba (na żółci) dla czystosci kadru.
Podpisuję się pod ta wypowiedzią. Bardzo ładne kolory, warunki wykorzystane, opłacało się wstawać. Bardzo dobra praca.
december
14-01-2011, 12:14
Dziękuję wszystkim za komentarze. A do końca nie byłem przekonany, czy jechać, bo pogoda w sobotę była nędzna, ale kto ni próbuje ten nie ma :) Tylko to wstawanie o 5 rano .... No i cholernie wiało. Mój statyw nie dawał rady, nawet Manfrotto Ostrego się chwiało :)
(...) Tylko to wstawanie o 5 rano .... (...)
Ale popatrz sam - nie warto bylo? ;)
Powiem Ci, ze sam, planujac plener, potrafie wstac o 1:00-2:00 w nocy, wsiąść w auto i jechac 400km w jedna strone ;) A potem wracam do domu o 23:00 i ... moja żonka jest nad wyraz hałaśliwa :lol: ;) :D
Ale jak złapiesz piekne światło, w pięknym miejscu - no cóż, każde zmęczenie/poświęcenie jest tego warte! :D
No i myśle, że można się przyzwyczaic ;)
igusiek21
14-01-2011, 15:53
jak we snie...
wcisnęło mnie w fotel!!! Naprawdę dobre;-)
rafalg78
14-01-2011, 16:55
Bardzo podobne zdjęcie widziałem u kolegi ostrytux i ten jest równie dobry. Piękne kolory i kadr.
wojtek6308
14-01-2011, 18:07
Piękne warunki mieliście, ... czego dowodem jest ta fotografia :D .
bdb praca, swietne to swiatełko i kolorki :)
Świetnie ułożone w kadrze z ładnym światłem i kolorami.pozdrawiam
december
15-01-2011, 12:40
Ale popatrz sam - nie warto bylo? ;)
Powiem Ci, ze sam, planujac plener, potrafie wstac o 1:00-2:00 w nocy, wsiąść w auto i jechac 400km w jedna strone ;) A potem wracam do domu o 23:00 i ... moja żonka jest nad wyraz hałaśliwa :lol: ;) :D
Ale jak złapiesz piekne światło, w pięknym miejscu - no cóż, każde zmęczenie/poświęcenie jest tego warte! :D
No i myśle, że można się przyzwyczaic ;)
Trzeba troche pomarudzić:) Ja dopiero teraz mogę sobie pozwolić na małe wypady bo mój synek ma już prawie 15 miesięcy. Tylko czasem wstaje o 2 nad ranem i twierdzi ,ze to najlepsza pora na zabawę - wtedy powstanie na plener jest nieco utrudnione :):) Ale fakt - warto się poświęcać!!!