Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Wiślany sztafaż
Bartekkw
13-01-2011, 22:08
Zapraszam. Uwagi mile widziane
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img524.imageshack.us/img524/426/belka1.jpg)
Bartekkw
14-01-2011, 00:45
no śmiało...śmiało... :) Jakby co to do kosza pójdzie :)
Eee tam, do jakiego kosza??? :) Ja jestem pełen podziwu (poważnie!), że w ogóle w takich warunkach poszedłeś szukać kadrów. Co więcej, moim zdaniem te poszukiwania zaowocowały całkiem udanym, nastrojowym (ponuro, ale fajnie ponuro;)) ujęciem. Dzięki czasowi jest dynamicznie, kadr dobry, sztafaż urozmaica - no dla mnie praca ewidentnie na plus.
Faktycznie, warunki miales... po zbóju :)
Ale tak jak pisze Jacek, skoro praca miala byc utrzymana w ponurym klimacie, to mysle, ze spelniles zalozenie ;)
I nie ladowalbym tej pracy do kosza... to na pewno! :D
Bartekkw
14-01-2011, 10:47
w takich warunkach poszedłeś szukać kadrów.
Ano jak ruszałem z chałupy to niebo było piękne. A jak dotarłem nad Wisłę to już widać co się działo. Do tego mocno padał śnieg - czego na focie nie widać :) Dzięki że chciało Wam się coś napisać :)
Ano jak ruszałem z chałupy to niebo było piękne. A jak dotarłem nad Wisłę to już widać co się działo. Do tego mocno padał śnieg - czego na focie nie widać :)...
Skąd ja to znam :roll:. Też tak często mam, że jak już dotrę do miejsca przeznaczenia to pogoda delikatnie to ujmując, lekko niesprzyjająca się okazuje :twisted:. Ale fajnie, że focisz w każdych warunkach :). W końcu nie można dopuścić do zesztywnienia palucha, a i migawce zatrzeć się nie można pozwolić ;):).
rafalg78
14-01-2011, 16:52
Fajnie jest. A jakby skadrować bez tych drzew z lewej strony (tych bliższych)?
borregaard
14-01-2011, 20:35
Bartek,nie słuchaj...rzuć to zdjęcie...serio.
Ładny krajobraz nadwiślański? A może pudło?
Bartekkw
15-01-2011, 22:02
Ładny krajobraz nadwiślański? A może pudło?
Oczywiście :) Już mam dosyć tej Wisły czasami :)
Andrzeju....niestety jesteś w mniejszości :) ...serio