Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Ucho
http://wpk.eltrakon.pl/L1008241-666%20Ucho.jpg
źródło (http://wpk.eltrakon.pl/L1008241-666%20Ucho.jpg)
Ten pies jest żywy? Zawsze stoi jak posąg :).
Tak, tylko ucho podparłem wiatrem... ;)
Nikonozaur
12-01-2011, 23:43
Dobrze gra z tytułem, podoba mi się.
Przepaliłeś kuper i karczek u FigAzora, czy one tak fabrycznie dają po oczach? ;)
Dobrze gra z tytułem, podoba mi się.
Przepaliłeś kuper i karczek u FigAzora, czy one tak fabrycznie dają po oczach? ;)
Fabrycznie nie. Przepaliłem. ;)
Nikonozaur
12-01-2011, 23:58
Fabrycznie nie. Przepaliłem. ;)
Rozumiem, że wyciągniesz z tego właściwe wnioski... No. :mrgreen:
Pozdrawiam.
Rozumiem, że wyciągniesz z tego właściwe wnioski... No. :mrgreen:
Pozdrawiam.
Ani mi się śni. Chyba... że sam pociągniesz mnie za ucho. :lol:
wytresowany, właściciel mu komendy wydaje, słyszałem ze niektóre foty to sam Azor robi :mrgreen:
pozdrówko dla pana :)
my tu gadu, gadu, a kolega bardzo spójne, autorskie prace popełnia. chętnie zobaczył bym je obok siebie. pozdr.
my tu gadu, gadu, a kolega bardzo spójne, autorskie prace popełnia. chętnie zobaczył bym je obok siebie. pozdr.
oczywiście ze tak, dlatego pomijając mój zartobliwy komentarz wyżej ( mam nadzieję ze autor tak go odebrał ) , często zaglądam do wątków Wpkx-a, może nie wszystko mi się podoba, ale autor ma specyficzny styl, i cenię go za to iż mimo tego ze na samym początku kiedy zjawił się u nas, były nazwijmy to delikatnie "różne" komentarze, pozostał przy nim :)
oczywiście ze tak, dlatego pomijając mój zartobliwy komentarz wyżej ( mam nadzieję ze autor tak go odebrał ) , często zaglądam do wątków Wpkx-a, może nie wszystko mi się podoba, ale autor ma specyficzny styl, i cenię go za to iż mimo tego ze na samym początku kiedy zjawił się u nas, były nazwijmy to delikatnie "różne" komentarze, pozostał przy nim :)
Ku Chwale Ojczyzny, Obywatelu Generale! :D
Dziękuję Panom za dobre słowo.
rafalg78
13-01-2011, 13:02
Wy tu gadu gadu a niebo jakieś takie dziwne przebarwienia ma, chyba od winiety.
Wy tu gadu gadu a niebo jakieś takie dziwne przebarwienia ma, chyba od winiety.
:lol::lol::lol:
Wojtku, jak mogłeś tego nie zauważyć.
jurek1906
13-01-2011, 21:31
Lubię Twoje pracę,nie komentuje ich ,ale wszystkie z przyjemnością oglądam :).Figa jest super.
Lubię Twoje pracę,nie komentuje ich ,ale wszystkie z przyjemnością oglądam :).Figa jest super.
Dziękujemy, Jurku. ;)
jurek1906
13-01-2011, 21:36
Dziękujemy, Jurku. ;)
Nie ma za co,masz swój styl i się go trzymaj :).
december
13-01-2011, 23:33
Wszystko ok, ale czemu rozrzuciłeś te zdjęcia z psem, lepiej wyglądałyby razem. Dawno nie zaglądałem na forum, ale fajnie zobaczyć twoje prace :) No i pamiętam jak zaczynałeś - zupełnie wbrew trendom tu panującym... :) Pozdrawiam
Wszystko ok, ale czemu rozrzuciłeś te zdjęcia z psem, lepiej wyglądałyby razem. Dawno nie zaglądałem na forum, ale fajnie zobaczyć twoje prace :) No i pamiętam jak zaczynałeś - zupełnie wbrew trendom tu panującym... :) Pozdrawiam
Ojej, dziękuję i pozdrawiam również. :)
Dobre pytanie zadałeś. Tak wyszło samo - obrabiałem nie po kolei i nie na raz, od niechcenia i z doskoku...
Ale ogólnie to wolę jedno zdjęcie w jednym wątku, zamiast wrzucenia po np. 28 koma 6 zdjęć, z których ostatnie - nie wiedzieć czemu - zatytuowane jest obowiązkowo "bonus".
Co innego reportaż...
Ale to moje czysto subiektywne odczucie. ;)